(Persoonlijk) begeleider
Prisma
Drunen
2 dagen geleden

Met wie ga je werken?

Woonvoorziening Joost van den Vondellaan in Drunen is een ruime locatie waar een enthousiast team de zorg levert voor 16 bewoners variërend in de leeftijd van 28 tot 65 jaar.

De diversiteit aan zorgvragen is groot en dit zorgt voor afwisseling tussen begeleiden, ondersteuning en verzorgen. Een aantal bewoners zijn volledig ADL afhankelijk.

De bewoners wonen er in hun eigen appartement, die ruim zijn ingericht. De begeleiding en ondersteuning van de bewoners vindt plaats binnen het eigen appartement maar daarnaast hebben de bewoners de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten in de algemene ruimte.

Overdag gaan bewoners naar hun werk of dagbesteding, maar er zijn ook altijd een aantal bewoners thuis. Door de diversiteit aan bewoners van LVB tot EVB, is iedere dag anders en is er veel dynamiek.

Dit ben jij

Persoonlijk begeleider

Je bent een kei in organiseren en plannen. De begeleiding en verzorging van cliënten combineer jij met plezier met de coördinatie van het cliëntplan.

Samenwerken doe jij van nature en je vergeet nooit om jouw collega's mee te nemen in het grotere plaatje. Je bewaakt grenzen en je zorgt dat doelen van het cliëntplan gehaald worden.

Hierbij ben je niet bang voor feedback en durf je jezelf kwetsbaar op te stellen.

Begeleider niveau 3

Jouw arbeidsvoorwaarden

 • Voor 32 uur per week.
 • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de cao gehandicaptenzorg. Salaris afhankelijk van je opleiding, functie en ervaring.
 • Naast vakantie-uren krijg je extra uren die flexibel zijn in te zetten.
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering.
 • Kies je voor Prisma als werkgever? Dan kun je na jouw proeftijd gebruik maken van onze extra beloning in het arbeidsvoorwaardenpakket.
 • Je kunt zelf kiezen van welk voordeel je wil genieten. Denk hierbij aan jouw maandelijkse sportabonnement of een nieuwe tablet of (elektrische) fiets.

  Kijk waar jij blij van wordt en geef het jezelf cadeau!

  Wat wij jou verder bieden

  Prisma is een goede werkgever en dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken.

  Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan.

  Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.

  Maak jij het verschil

  Dit verwachten wij van jou

  Relevante eisen

  Persoonlijk begeleider

  Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 4richting Zorg en hebt een aantal jaren ervaring in de gehandicaptenzorg.

  Je werkt op onregelmatige tijden, verspreid over meerdere dagen.

  Begeleider niveau 3

  Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 3 richting Zorg en Welzijn.

  Je bent inzetbaar op onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen.

  Deze vacature staat open tot 21 augustus 2022.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier