Functioneel Tester (junior/medior), toplocatie Amsterdam
Moreno Associates
Amsterdam, NL
11 uur geleden

Functioneel Tester (junior / medior), toplocatie Amsterdam

Voor onze klant die thuis is in de Retail branche zijn we op zoek naar een (junior / medior) Functioneel Tester . Onze klant is het beste te omschrijven als klein van stuk, maar groot in omvang.

Met een klein team bedienen zij grote namen in de Retail branche. Je kunt denken aan grote webwinkels en supermarkten (binnen & buitenland).

Moreno Associates is dan trots om deze klant in haar portfolio te hebben. Dit mede gezien onze klant een mooie baan in de vitrine heeft die jou naar mooie hoogtes kan brengen.

Zij zijn niet alleen erg thuis in hun tak van sport, maar bedienen hun klanten met plezier en op topniveau. Dat is mooi om te zien!

Deze organisatie heeft dan ook wat te bieden voor een starter / doorstromer in de markt. Op dit moment zijn ze op zoek naar een (junior / medior) Functioneel Tester die mee werkt aan het testen van de software.

Ervaring in Retail of Testen van complexe applicaties is welkom! Wil je meer weten ? Bel - of mail je meest recente cv naar

Je zult verantwoordelijk zijn voor onder andere; het opstellen van een testplan, prepareren test-data, testen, vastleggen waarom iets goed is of afgekeurd wordt en het bijhouden van testomgevingen.

Zij vragen naar een min. hbo afgeronde opleiding , bij voorkeur in IT of bedrijfskundige informatica. Nederlands sprekend .

Ervaring met Testen van software, Affiniteit met software usability.

Zij bieden uitdagend werk in een prettige werksfeer en prima arbeidsvoorwaarden. Goed bereikbaar met OV.

Om te reageren : stuur je meest recente cv naar voor meer informatie neem contact met Moreno Associates op .

Solliciteer / Apply now

Solliciteer / Apply now

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier