Messenslijper en buitendienst heftruck
Olympia
Venlo, NL
2 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een toonaangevende producent van aardappelproducten met diverse productie locaties in binnen- en buitenland.

Ons assortiment, bestaande uit tientallen gekoelde en diepgevroren aardappelproducten, wordt door miljoenen fijnproevers gewaardeerd.

Met zowel verse als diepvriesproducten bewerkt Amen het supermarkt-, horeca-, quick service en het institutionele kanaal.

Zo'n 75 % van het assortiment is daarbij bestemd voor de export. Zij hebben dan ook een sterke marktpositie in vele landen kunnen opbouwen.

Moderne en milieubewuste productietechnieken en de zorg voor een constant hoge kwaliteit staan aan de basis van het succes.

Mede dankzij de inzet en de vakbekwaamheid van de 1750 medewerk(st)ers, kenmerken ze zich door ambachtelijkheid met de kracht, de slagvaardigheid en het professioneel ondernemerschap van een groot concern.

Functieomschrijving

Alle producten worden bij Aviko gesneden met geautomatiseerde snijsystemen. De snijkoppen die in deze machine zitten worden frequent verwisseld en dienen dan gereviseerd te worden.

Dit betekent de meshouders uit elkaar halen en de mesbladen verwijderen. Vervolgens alles reinigen en controleren op defecten.

Waar mogelijk slijp en polijst je de mesbladen. Dit gebeurt allemaal in een rustige werkplaats waar je aan het werk bent.

Wanneer de messen weer gereed zijn, monteer je de meshouders weer en zorg je dat deze weer in de fabriek komen te staan op de juiste plek bij de snijsystemen.

Daarnaast zorg je tijdens de diensten corvee dat de omgeving buiten opgeruimd blijft. Dit doe je met behulp van een heftruck.

Het is dus een afwisselende baan waarbij je de ene week messen staat te slijpen en de andere week buiten op de heftruck bezig bent.

Functie-eisen

Je hebt een technische achtergrond en bent graag zelfstandig in de werkplaats aan de slag. Verder ben je nauwkeurig en heb je oog voor detail.

Het is belangrijk dat je een grote hoeveelheid messen kunt slijpen, want zonder jou inzet, komt de productie stil te liggen.

Daarnaast heb je een MBO 1 of 2 opleiding afgerond en ben je bij voorkeur in het bezit van een heftruck certificaat.

Arbeidsvoorwaarden

Je gaat werken op locatie in de regio Venlo. Hier vind je uiterst moderne productiefaciliteiten en zeer hoogwaardige techniek om aardappelen op de best denkbare manier te verwerken en te verpakken.

In Lomm worden o.a. de verse frites en diepvriesfrites geproduceerd. Een ideale omgeving om jezelf verder te ontwikkelen.

Je werkt naar verwachting fulltime van maandag t / m vrijdag in dagdienst (07 : 30-16 : 00u). Alleen in de zomerperiode werk je enkele weken in 2-ploegen om de drukte op te vangen.

Verder kun je het volgende verwachten :

 • Salaris conform CAO;
 • Je ontvangt een weekplanning;
 • Naast je salaris ontvang je ADV vergoeding en toeslagen voor avonduren en weekenden
 • Daarnaast ontvang je vakantiedagen en -geld;
 • Je ontvangt reiskostenvergoeding à €0.16 per KM met een maximum van €8 per dag;
 • Er zijn goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden binnen het bedrijf;
 • In eerste instantie werk je in tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast contract.
 • Aviko is altijd op zoek naar nieuwe talenten die het team komen versterken. Ben jij deze medewerker die bij ze past? Dan kan het zo maar zijn dat jij in de toekomst misschien wel een vaste aanstelling ontvangt!

  Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan.

  We maken graag kennis met je.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier