Op zoek naar waardevol vrijwilligerswerk met ouderen?
Siza
Arnhem, Netherlands
5 uur geleden

De Lebretweg’ in Oosterbeek is een woonvoorziening voor ouderen met een verstandelijke beperking. Onze bewoners hebben behoefte aan meer gezelschap en om er af en toe even op uit te gaan.

Wij hebben uw hulp nodig om ervoor te zorgen dat deze bewoners extra kunnen genieten van hun oude dag. Kom je eens een spelletje spelen, een kop koffie drinken of neem je één van hen mee voor een blokje om?

Wij ontvangen je met open armen!

Je steekt je handen uit de mouwen bij Siza. Siza is een zorgorganisatie voor mensen met een beperking. We lopen voorop als het aankomt op het samenwerken met de cliënt om zo onbeperkt mogelijk te leven met een beperking.

Daarnaast investeren we veel in innovatie om in de toekomst nog meer zelfstandig te kunnen leven. Bij Siza is iedereen anders en dat vieren we!

Jij bent :

 • een doener, praktisch en oplossingsgericht
 • zorgzaam
 • iemand die iets wil betekenen voor onze bewoners
 • Het is dinsdagochtend. Met frisse tegenzin stap je op de fiets de regen in. Als je aankomt bij de Lebretweg’ wordt je warm ontvangen.

  Zowel medewerkers als de bewoners zijn er blij dat je er weer bent. Je overlegt met de begeleider wie er vandaag met jou mee gaat naar het dorp.

  Piet is vandaag wat onrustig dus hij blijft binnen. Jullie besluiten samen dat je vandaag Trea mee neemt. Je krijgt een korte uitleg over Trea omdat je haar nog niet zo goed kent.

  Ze pakt je arm vast en daar gaan jullie, lekker even een wandelingetje door de winkelstraat van Oosterbeek maken. Het zijn de donkere dagen voor kerst, de verlichting hangt mooi in de straten en je stelt aan Trea voor om een kop koffie te gaan drinken.

  Een lach verschijnt op haar gezicht. Ze vind het zo gezellig dat je er bent, dat zie je aan alles. Na de koffie is het tijd om weer huiswaarts te keren.

  Bij terugkomst bedankt Trea je hartelijk voor de fijne ochtend. Niets te danken, je hebt zelf ook genoten.

  Siza houdt van haar vrijwilligers! Daarom bieden we jou een mooie kerstattentie, een feestje op zijn tijd, een keurige overeenkomst en natuurlijk reiskostenvergoeding.

  Per woning of activiteitencentrum hebben we een contactpersoon vrijwilligers (CPV), daar kun je terecht met vragen. Goed geregeld dus.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier