Consultant Innovatie ICT
ABAB
Den Bosch, NL
10 dagen geleden

Wat vragen we van je?

 • Hbo werk- en denkniveau
 • Organisatorisch sterk
 • Communicatief sterk, adviesvaardig
 • Oplossingsgericht
 • Wat krijg je van ons?

 • Flexibele werktijden
 • 33 vakantiedagen
 • Regie over je eigen loopbaan
 • Diverse verdiepingsmogelijkheden
 • Als consultant bij Subsidiefocus ondersteun je bedrijven die onder meer actief zijn in de branches Hightech Systemen en Materialen, ICT en Creatieve industrie en Agri en Food.

  Subsidiefocus is een van de grootste landelijk opererende subsidieadviesbureaus met opdrachtgevers uit de innovatieve top van het bedrijfsleven.

  We zijn onderdeel van ABAB Accountants en Adviseurs waarmee je toegang hebt tot een groot netwerk en je klanten optimaal van dienst kunt zijn samen met collega-consultants.

  Jouw werk in het kort

  Je begeleidt en verzorgt niet alleen de subsidieaanvragen voor onze klanten, je bent ook een belangrijke gesprekspartner en strategisch adviseur in deze trajecten.

  Alles draait om een persoonlijke relatie met klanten en het benutten van de potentie voor innovatie. Je bent dagelijks met meerdere klanten in gesprek.

  Soms telefonisch, maar je gaat ook vaak bij de ondernemer langs. Je gesprekspartners in de markt variëren van jonge start-

  ups tot gevestigde softwareontwikkelaars.

  Zo kan je dag eruitzien

  Vandaag heb je ’s ochtends een afspraak bij een van je klanten. Het bedrijf werkt aan een nieuw product en wil in een vroeg stadium jouw advies over de subsidiemogelijkheden.

  Tijdens de lunchpauze op kantoor laat je je tafelvoetbalkunsten zien in onze bloedstollende competitie.

  Aansluitend heb je een oriënterend gesprek met een nieuwe klant over zijn innovatieplannen en je bespreekt mogelijke subsidiekansen.

  Vervolgens kun je je creativiteit kwijt in het schrijven van een goed onderbouwd en kansrijk projectvoorstel.

  Tijdens een intensieve inwerkperiode leer je het subsidielandschap snel kennen en ook daarna blijf je je verdiepen in actuele regelingen en de business van je klanten.

  Met die kennis ben je na verloop van tijd in staat om zelfstandig projecten te begeleiden. Vervolgens neem je het gehele subsidiemanagement voor je rekening, van aanvraag tot afhandeling.

  Je bedient je eigen klantenkring en breidt deze zelfstandig uit samen met je teamleden.

  Video bekijken

  Werken als consultant bij Subsidiefocus

  Jouw profiel

  We zoeken iemand die een hbo- of wo-opleiding heeft afgerond in ICT of techniek. Heb je relevante werkervaring, bijvoorbeeld als programmeur en / of met subsidieaanvragen, dan is dat een pré.

  Omdat je jouw klanten graag zo goed mogelijk ondersteunt, zorg je ervoor dat je jouw kennis van subsidietrajecten continu up-

  to-date houdt. Je hebt de proactieve, leergierige houding die daarvoor nodig is. Daarnaast ben je van nature een ondernemend, ambitieus, analytisch en enthousiast type.

  Ben je ook nog eens een tikje eigenwijs? Dan pas je helemaal in ons team!

  Het betreft een functie voor 32 40 uur. Tijdens de inwerkperiode werk je voornamelijk vanuit Den Bosch. Daarna bepalen we in overleg welke locatie voor jou het best past.

  Naast Den Bosch hebben we ook kantoren in Nijmegen, Goes, Terneuzen en Venlo.

  Wat wij je bieden

  Een prima salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en flexibele werktijden en -locaties. Daar kun je op rekenen.

  We vinden het belangrijk dat je een goede balans vindt tussen werk en privé. Daarnaast hebben we een aantrekkelijke winstdelingsregeling en een uitstekende studiekostenregeling.

  Je krijgt bij Subsidiefocus de kans om je talenten te blijven ontwikkelen via verschillende opleidingsprogramma’s. We stimuleren je om zelf de verantwoordelijkheid en regie te nemen voor je loopbaan.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier