Elektromonteur
Regiodienst
Baarn, Netherlands
6 dagen geleden

Introductie

Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Elektrotechnicus voor binnen de industrie. De opdrachtgever is gevestigd in Baarn en heeft meer dan 500 productiebedrijven op het gebied van staal.

Ze bieden een contract aan direct bij de organisatie in dienst. Ben jij elektromonteur en heb je ervaring binnen de industrie?

Wellicht is dit dan wat voor jou!

Organisatie

Het bedrijf produceert staalproducten die internationaal worden geëxporteerd. Op de vestiging werken ongeveer 800 medewerkers.

De sfeer binnen het bedrijf wordt beschreven als open, informeel en resultaatgericht.

Functie

Als elektrotechnicus ga je aan de slag bij de afdeling maintenance. Je zult bezig zijn met het lokaliseren en verhelpen van storingen op elektrotechnisch gebied.

Tevens zul je preventief onderhoud verrichten. Ook zul je werken met besturings- en beveiligingssystemen die je zult installeren en aanpassen.

Voor de grotere en complexe storingen worden er externe monteurs ingehuurd die je zult coördineren en begeleiden.

Functie eisen

Als elektrotechnicus wordt van je verwacht :

 • Je hebt een opleiding richting elektrotechniek of energietechniek;
 • Je hebt kennis van PLC’s (Siemens);
 • Je hebt kennis van hydrauliek en pneumatiek;
 • Je hebt kennis van NEN3140 en NEN1010;
 • Je beheerst de Nederlandse taal, Engels is een pré;
 • Je staat open voor ploegendiensten.
 • Aanbod

  Als je aan de slag gaat bij deze internationale organisatie krijg je direct een contact aangeboden bij de organisatie. Er wordt volop gekeken naar persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers en bieden ook interessante opleidingen aan.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier