Technical Manager
CBRE
Schiphol, Rijk, Noord-Holland - Netherlands
4 dagen geleden

Als Technical Manager ben je verantwoordelijk voor de hard services en diensten onsite bij Juniper in Amsterdam. Je onderhoudt contacten met subcontractors, je levert advies over technologie en je behoudt goed contact met de operatie.

Het is belangrijk dat je ervaring hebt in hard services en het managen van contractors die het werk aan de klantinstallaties uitvoeren.

Daarnaast heb je kennis en ervaring met HVAC en stroom- / koelinstallaties, je begrijpt energie berekeningen evenals het werken met en het opstellen van Lifecycle plans.

Een van de andere verantwoordelijkheden zijn de facilitaire inspecties, PPM van apparatuur en rapporten. Het handhaven van de werkomgeving en trainingen om ongevallen en gevaar te voorkomen en het bijdragen aan een veilige en gezonde werkomgeving behoren ook tot jouw taken.

Aanvullend coördineer je, houd je toezicht op en / of beheer je onderhoudswerkzaamheden die uitgevoerd worden door technici of aannemers.

Je bent P&L verantwoordelijk en altijd op zoek naar manieren om een excellente service aan de klant te leveren, met de belangen van CBRE in acht genomen.

Je ondersteunt kleine projecten, maakt budget forecast voor de regio en je managent alle documentatie om aan de account director, gesitueerd in India, te rapporteren.

Hierdoor is het belangrijk dat je uitstekende kennis hebt van zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Het is een internationale functie, aangezien de klant verschillende (kleine) locaties wereldwijd heeft, waar jij ook het technisch support voor zal leveren.

Wat heb je ons te bieden?

In de dienstverlening die CBRE GWS haar klanten biedt, staan kwaliteit en service voorop. Voor jou betekent dit, dat houding en attitude een doorslaggevende factor vormt voor CBRE in de keuze voor onze nieuwe collega.

Idealiter neem jij daarnaast het volgende mee :

 • Een afgeronde MBO+ / HBO opleiding met relevant technische stroom- en koelinfrastructuur kennis of ervaring;
 • Je hebt meerdere jaren relevante werkervaring in Facilitair Management (hard services);
 • Je bent stress resistent en je hebt excellente communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt ervaring met HVAC, stroom- en koelinstallaties;
 • Ervaring met budget forecast en verantwoordelijk zijn voor financiën;
 • Vloeiend in de Engelse en Nederlandse taal.
 • Dit hebben wij jou te bieden!

 • Een marktconform startsalaris (afhankelijk van kennis en ervaring);
 • Laptop en iPhone;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Vaste pensioenregeling én optionele collectieve zorg- en woonhuisverzekeringen;
 • 8,% Vakantiegeld, vaste verlofdagen, tot verlofdagen aan te kopen én 2 bonus verlofdagen bij 1 jaar niet ziek;
 • Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden middels de GWS Academy of externe opleiders.
 • Over CBRE Global Workplace Solutions

  CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd markleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement.

  Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers.

  Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier