ANIOS Interne Geneeskunde
Albert Schweitzer ziekenhuis
Dordrecht, Netherlands
4 dagen geleden

Bron : Albert Schweitzer Recruitment

Binnen de eenheid ontstaat binnenkort een vacature voor een enthousiaste

fulltime

 • Het betreft een dienstverband voor 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging.
 • De functie is ingedeeld in FWG 65 (maximaal € 5.257,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week).
 • Je maakt deel uit van een enthousiaste groep arts-assistenten en je wordt ook nadrukkelijk de mogelijkheid geboden om je te ontwikkelen op wetenschappelijk terrein en je te bekwamen in het verzorgen van klinische presentaties.
 • Bij gebleken geschiktheid bestaat de mogelijkheid in te stromen in de opleiding interne geneeskunde, MDL-arts,cardiologie of huisarts geneeskunde.
 • Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Klik hier voor meer informatie. LET OP : ALLEEN VOOR EXTERN.
 • Wij houden ons aan de afspraken uit de Cao Ziekenhuizen.
 • De werkzaamheden worden verricht op de afdeling interne geneeskunde inclusief de SEH. Er wordt volgens een schema ook gerouleerd over de afdelingen van de gelieerde specialismen.

  Elke afdeling heeft één of meerdere supervisoren. De onderlinge communicatielijnen zijn heel kort. De interne diensten worden in onderling overleg ingedeeld en door twee arts-assistenten samen verricht na een voldoende inwerkperiode.

  Er werken 26 tot 28 arts-assistenten en een groot deel van hen is in opleiding. Deelname aan onderwijssessies is een verplicht onderdeel van de werkzaamheden.

  Inlichtingen kunnen worden ingewonnen bij de heer dr. P.J.H. Smak Gregoor, internist / opleider interne geneeskunde, telefoonnummer 078-6542665

  Als je bij het Albert Schweitzer ziekenhuis komt werken vragen wij je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

  Een VOG is een verklaring waaruit blijkt dat je gedrag in je (tucht- en / of strafrechtelijk) verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van een functie binnen het Albert Schweitzer ziekenhuis.

  Ben je geïnteresseerd? Dan kun je je sollicitatie insturen via de sollicitatiebutton.

  Heb je als externe sollicitant eerder gesolliciteerd? Dan heb je waarschijnlijk een inlogaccount gekregen voor OutSite. Je kunt inloggen met je mailadres en het eerder gekregen wachtwoord.

  Als je het wachtwoord niet meer weet, dan kun je dit via OutSite opvragen.

  Solliciteer op deze functie

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier