Vrachtwagenchauffeur
Randstad
SCHIEDAM, NL
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Wil je als vrachtwagenchauffeur bijdragen aan het hergebruik van onze goederen? Wil je elke avond op tijd thuis zijn en werk je graag in de buitenlucht?

Dan is deze vacature iets voor jou!

wat bieden wij jou

 • Uurloon tussen € 12,35 en € 15,06 obv ervaring
 • Prettige werktijden tussen 7 : 30 17 : 30
 • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantietoeslag
 • Goede bij- en nascholingsmogelijkheden bijv Code95
 • wie ben jij

 • Jij bent de ideale kandidaat als jij;
 • In het bezit bent van een geldig rijbewijs C(e) met code95;
 • In het bezit bent van een digipas;
 • Affiniteit hebt met de afvalbranche.
 • wat ga je doen

  Bij de afdeling Transport ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van verschillende afvalstromen die als grondstoffen dienen voor recycling.

  Als vrachtwagenchauffeur Transport lever je een belangrijke bijdrage aan het hergebruik van onze goederen; jij zorgt er namelijk voor dat alles op de juiste plek terecht komt.

  Daar, waar het materiaal weer verwerkt en gerecycled wordt. De werktijden zullen zijn 07.30 tot ongeveer 17.00. Je werkt van maandag tot en met vrijdag en zal in een rooster ongeveer één keer per maand ingezet worden op zaterdag.

  Daarnaast sta je open voor bereikbaarheidsdiensten op avonden en zondag.

  Voor de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden bestuur en bedien je specialistische voertuigen zoals haakarmwagens ( in combinatie met aanhangwagens).

  Daarnaast werk je ook op kraanvoertuigen. Hiermee laadt je onder- of bovengrondse containers of afzetcontainers met onder andere papier, glas en elektrische apparaten.

  waar ga je werken

  Onze opdrachtgever hecht veel waarde aan het milieu maar ook aan jouw ontwikkeling! Ze zetten zich volledig in om jouw thuis te laten voelen binnen hun bedrijf.

  sollicitatie

  Heb jij interesse in deze baan als vrachtwagenchauffeur? Solliciteer dan via de sollicitatieknop hieronder.

  Na een eerste telefonische kennismaking krijg je een digitaal sollicitatiegesprek bij de klant. Als het van beide kanten bevalt worden er duidelijke afspraken gemaakt over de startperiode en het inwerktraject.

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Sollicitatieprocedure

  Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad.

  Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier