(Junior) Consultant Vastgoedsturing
Brink
Rotterdam, NL
4 dagen geleden

Wat ga je doen?

Je geeft opdrachtgevers, samen met je projectteam, grip op hun vastgoed : hoe meer, hoe beter. Data-analyse speelt hierin een grote rol.

Je haalt de essentie uit een grote hoeveelheid vastgoed(data) en vertaalt deze in informatie die de opdrachtgever nodig heeft om te sturen op het project of de portefeuille.

Je werkt veel in Excel want het gaat niet om vijf gebouwen maar om tientallen tot tienduizenden. Je kraakt de moeilijkste puzzels, elke dag weer.

Je krijgt te maken met vraagstukken waarvan je niet wist dat ze bestonden en bedenkt daarvoor, samen met je collega’s, oplossingen die je nog niet eerder hebt gezien.

Het ene moment praat je met een gemeente over de verduurzaming van de portefeuille, het andere moment over al het vastgoed van de Politie en tussendoor maak je een model voor de verwachte kasstromen van een Rijksmuseum.

En het mooie : je doet het niet alleen, je kan altijd vertrouwen op je collega’s. Hierdoor ontwikkel je je snel op het gebied van Vastgoedsturing.

Collega Bart van Moll, geeft je graag een kijkje in zijn .

Wat kun je verwachten?

Brink biedt je een persoonlijke, professionele en afwisselende werkomgeving met uitdagende projecten in multidisciplinaire teams.

Via een breed aanbod aan incompany-opleidingen en coaching krijg je de mogelijkheid om je snel verder te ontwikkelen in het managen van projecten of te specialiseren in bepaalde vakgebieden.

We vinden het belangrijk dat je arbeidsvoorwaarden aansluiten bij jouw persoonlijke situatie. We bieden je als medewerker de mogelijkheid om een deel van de arbeidsvoorwaarden naar eigen inzicht in te zetten door middel van het persoonlijk budget.

Dit budget houdt in dat je, naast het salaris, beschikt over een vrij’ besteedbaar budget dat je kunt inzetten voor verschillende doelen zoals het aankopen van extra vrije dagen of pensioen.

Als de vraag van thuis verandert, kun je de condities op het werk mee veranderen.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een academische achtergrond bij voorkeur in de richting Bouwkunde, CME of Real Estate.
 • Je hebt enkele jaren relevante werkervaring (dit is een pré voor deze functie)
 • Je hebt affiniteit met vastgoedanalyses, dashboarding of informatiemanagement.
 • Je hebt een scherp oog voor detail en bent niet snel tevreden; je wilt de onderste steen boven krijgen.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, levert topkwaliteit en bent analytisch sterk.
 • Je bent eigenwijs, staat open voor feedback en wilt constant beter worden in je vak.
 • Je standplaats wordt, afhankelijk van jouw voorkeur, Rotterdam of Eindhoven. Daarnaast ben je regelmatig bij onze opdrachtgevers op locatie aanwezig.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier