Assistent begeleider Mooi-land Doorwerth
Philadelphia
Doorwerth, NL
3 dagen geleden

Jouw werkplek

Op locatie Mooi-Land in Doorwerth wonen 28 ouderwordende cliënten met een verstandelijke beperking (VB) . Je werkt veel samen met je collega’s, waardoor je nauw betrokken bent als team en uitvoering geeft aan taken die bij de woonomgeving horen.

We willen werken vanuit de visie van Philadelphia. Je weet hoe je een gezellige en veilige omgeving kan creëren. Je kijkt altijd naar de individuele zorgvraag van de cliënt en past je begeleidingsstijl hierop aan.

Binnen Mooi-Land zijn er meerdere groepen met verschillende zorg / begeleidingsvragen. Voor de groepen Evenaar en Boszicht zoeken we assistent begeleiders.

De zorgvraag binnen deze groepen richt zich met name op gedrag. Als assistent begeleider EMB ondersteun je de begeleider in de dagelijkse zorgvraag en verricht je hand- en spandiensten op de groep.

Ook ondersteun je bij de invulling van de zinvolle dag. De diensttijden betreffen 7 dagen per week in onregelmatige tijden.

Jouw uitdaging

Elke werkdag is anders en heeft zijn eigen dynamiek en mooie momenten. Jij bent er voor de cliënten, jij betekent écht iets voor ze.

 • Je helpt mensen met een lichte verstandelijke beperking;
 • Je helpt ze zelfstandig te zijn en doet dit samen;
 • Je zorgt voor warmte, gezelligheid en een goede sfeer in huis.
 • Over jou

  Je bent een positief en open persoon. Gaat proactief te werk, bent flexibel en beschikt over een gezonde dosis humor. Je hebt :

 • bij voorkeur een afgeronde mbo-opleiding niveau 2;
 • affiniteit of ervaring met de doelgroep.
 • Ben jij een echte aanpakker en flexibel in je werkzaamheden? Dan zijn we op zoek naar jou!

  Dit krijg je van ons

  Bij Philadelphia haal jij het beste uit jezelf, voor de ander. Om dit te kunnen doen moet je zelf ook goed in je vel zitten.

  Want dit werk vraagt veel van je. En kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Wij bieden jou :

 • Volop ruimte voor eigen inbreng, waarbij je het vertrouwen krijgt om mee te werken aan projecten en activiteiten;
 • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak;
 • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten. Van timemanagement tot coaching, nét wat je nodig hebt;
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1788,- en maximaal €2574,- (FWG 25) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding;
 • Een contract voor bepaalde tijd, bij gebleken geschiktheid zetten we het graag om naar onbepaalde tijd.
 • Bij Philadelphia ondersteunen we als het nodig is en durven we los te laten als het kan. Met liefde, lef en meesterschap en een eigen leven voor de cliënten als ambitie.

  Bij Philadelphia werken betekent van de gebaande paden af durven wijken om zo de mogelijkheden van de mensen die we ondersteunen écht centraal te zetten.

  Spreekt deze werkwijze je aan? Kom bij ons werken!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier