Cliëntbegeleider
Prinsenstichting
Purmerend
1 dag geleden

Wat ga je doen?

Op Kwadijkerpark 108 wonen ngen mensen met een lichte tot matige’ verstandelijk handicap met een psychiatrische achtergrond en / of gedragsproblemen.

Het gaat om vier mannen en drie vrouwen in de leeftijd van 52 tot 64 jaar. Wij zijn op zoek een teamspeler met de nodige levenservaring, die vanuit zijn / haar kennis de cliënten van Kwadijkerpark 108 kan begeleiden op hun levenspad.

De kernbegrippen hierbij zijn inzicht, creativiteit, initiatief nemen en natuurlijk overwicht. Op het moment is de begeleidingsintensiteit één begeleider op vier cliënten.

Hoe pas je in het team?

Als Cliëntbegeleider, ben je verantwoordelijk voor het verzorgen en begeleiden van cliënten die functioneren op midden / hoog niveau.

Het is van groot belang dat je respect toont voor de leefregels die de cliënten zelf hebben opgesteld. De meeste cliënten hebben een grote behoefte aan zekerheid en duidelijkheid.

Jij als begeleider bent daarbij de belangrijkste factor. Jij biedt hen deze veiligheid, sfeer liefdevolle, warme zorg en zorgt voor de juiste harmonie, die ook de onderlinge samenwerking ten goede komt.

Je hebt passie en ervaring in het werken met onze doelgroep en de problematiek die het ouder worden onze doelgroep met zich mee brengt.

Je bent positief ingesteld, toont lef en maakt er elke dag het beste van!

 • Daarnaast is het belangrijk dat jij;
 • een afgeronde verwante opleiding hebt op MBO niveau 4;
 • minimaal 2 jaar relevante werkervaring hebt met de betreffende doelgroep of aanverwante doelgroep in de VG-sector;
 • beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel professioneel als binnen de driehoek van zorg;
 • in staat bent continuïteit en kwaliteit van zorg te waarborgen en te bewaken;
 • flexibel bent in werktijden!
 • Wat bieden wij?

  Bij Prinsenstichting krijg jij de kans om te groeien als persoon. Een loopbaan lang! Jij wordt bij Prinsenstichting gezien en gewaardeerd.

  Bovendien heb je binnen zelforganisatie volop ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken.

 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings).
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG35.
 • Een leuke werkplek in zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!
 • Enthousiast?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier