Medewerk(s)ter Reserveringen
Carlton Hotel Collection
Utrecht, NL
4 dagen geleden

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerk(st)er reserveringen

Deze functie is een duo functie voor zowel het Carlton Ambassador in Den Haag als het Carlton Beach in Scheveningen. Beide hotels maken deel uit van de Carlton Hotel Collection.

Deze hotel groep heeft in totaal 7 hotels in Nederland, 1 hotel in Groot-Brittannië en 1 hotel België.

Het Carlton Ambassador Hotel is met haar kamers gevestigd in een historisch gebouw in Den Haag. Gelegen tussen de ambassades in het Willemspark en vlakbij het Vredespaleis is het hotel een gevestigde naam.

Met 2 vergaderzalen, restaurant Sophia met terras, een lounge en bar dienen we zowel zakelijke als leisure gasten. In dit hotel verblijven internationale en zakelijke gasten een gastvrij onthaal en optimale service!

Het Carlton Beach is gelegen aan de levendige, bruisende boulevard van Scheveningen. Het hotel kenmerkt zich door de unieke locatie direct aan zee.

Het Carlton Beach kenmerkt zich vooral door spontaniteit en enthousiasme! Het hotel heeft kamers, 7 vergaderzalen, een Brasserie, een grill-restaurant, een gezellige bar en in de zomer een Beachclub.

Het hotel richt zich zowel op de zakelijke- als op de leisure markt.

Hoe ziet jouw dag eruit

Wanneer je de boeking rond hebt zorg je dat alles zorgvuldig in het systeem verwerkt wordt zodat jouw collega’s van andere afdelingen alles weten wat noodzakelijk is om de gast een onvergetelijk verblijf te bezorgen.

Minimaal een MHS-opleiding afgerond (of vergelijkbare toeristische opleiding)

Minimaal 1 jaar werkervaring in een hotelreceptie of in een afdeling hotelreserveringen (inclusief stage)

Kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal

Kennis van een PMS systeem, Opera is een pré

Goede communicatieve eigenschappen

Fulltime beschikbaar

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Een afwisselende job in een gezellig hardwerkend team met een dynamische omgeving. Er zijn goede doorgroeimogelijkheden en de hotels besteden veel aandacht aan training en persoonlijke ontwikkeling.

Wij belonen op basis van een salariëring conform ervaring en kwaliteiten en hebben uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wij geven de voorkeur aan iemand die uitstraalt waar de hotels voor staan en het leuk vindt om te werken in een omgeving met vrijheid en blijheid!

Interesse

Wil jij werken voor 2 unieke hotels op de mooiste werkplek aan zee in een enthousiast en spontaan team?

 • Carlton Ambassador
 • Sophialaan 2
 • 4 JP Den Haag
 • Website by

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier