Verzorgende IG
Zorgenwelzijnplein
Den Haag
2 dagen geleden

Over deze vacature

Evita is op zoek naar enthousiaste verzorgenden IG / ziekenverzorgenden, die zichzelf in de aanpak van Evita herkennen.

Functieomschrijving

Evita levert voor klanten maatwerk. Dat vraagt een flexibele, gemotiveerde en zelfstandige houding van de zorgverleners van Evita.

Evita is op zoek naar enthousiaste verzorgenden IG / ziekenverzorgenden, die zichzelf in de aanpak van Evita herkennen. Wij zijn op zoek naar nieuwe zorgverleners voor de verzorging van klanten met zorgvraag met name in de ochtend tussen 7.

00-12.00 uur en in de avond tussen 17.00-22.00 uur. Daarnaast zijn wij ook op zoek naar zorgverleners die korte avondroutes tussen 19 : 30-23 : 30 kunnen lopen in de wijken Bezuidenhout, Benoordenhout, Vogelwijk, Archipel en Statenkwartier.

Wij vragen

opleiding Verzorgende IG / Ziekenverzorgende

ervaring in de thuiszorg

De verzorgende IG van Evita draagt zorg voor een adequate zorgverlening aan een vaste groep klanten. De verzorgende wordt ingezet in laag tot hoog complexe zorgverleningsituaties passend bij het opleidingsniveau.

Daarbij is de zorgverlener actief in het signaleren van mogelijke wensen en behoeften bij de klant, die door Evita ingevuld kunnen worden.

De verzorgende heeft zowel een zorgverlenende als adviserende rol voor de klant.

Ook ZZP’ers komen in aanmerking voor deze vacature

marktconform

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier