Bolt tensioners
Maro Service
Barendrecht
5 dagen geleden

Al jaren is het losmaken en vastzetten van boutverbindingen met behulp van hydraulische equipment een specialisatie van de afdeling Maro Service Industrial.

Hierbij wordt er gebruik gemaakt van 2 technieken : "bolt tensioning" of "torque tensioning".

Bij de techniek bolt tensioning wordt er spanning in de bout gebracht. Dit wordt gedaan door aan de bout te trekken. Dit gebeurt door middel van speciale hydraulische tools die door middel van een tensioning pomp op druk worden gezet.

Hierbij wordt de draad van de bout aangetrokken (uitgerekt) waardoor er ruimte komt tussen de moer en flens. Door deze ruimte kan de moer door de bolt tensioner (gecertificeerd personeel) worden aangedraaid.

Bij bolt tensioning overwint men de wrijvingskrachten waardoor men de moer zonder veel krachtverlies kan aan- of losdraaien.

Hierdoor kan men de bout eenvoudig gecontroleerd op de gewenste druk losmaken of vastzetten. Dit zal altijd op gespecificeerde manier worden uitgevoerd (in diversen stappen).

Deze stappen zijn afhankelijk van wat er op de flensprotocollen wordt aangegeven die door klant zijn aangeleverd of indien gewenst door Maro Service wordt berekend.

Door de persoon te zijn die past in het team. Maro Service kan het beste omschreven worden als een organisatie waarin iedereen aanspreekbaar is, de medewerkers centraal staan en alles bespreekbaar is.

Daarnaast krijg jij de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Is dit wat je zoekt? Mooi! Om deze rol goed te kunnen vervullen, vragen wij slechts om het volgende :

 • Je beschikt over een afgeronde vooropleiding in de techniek;
 • Je hebt aantoonbare ervaring als torque & bolt tensioning monteur;
 • Je beschikt over het certificaat flensverbindingen volgens protocol (WFPr), (WFPRTNT) met SOG;
 • Je hebt ervaring met het lezen van iso’s, P&ID’s;
 • Je beschikt over een VCA basis certificaat;
 • Je beschikt over een goede beheersing en communicatie van de Nederlandse of Engelse taal.
 • Eerdere ervaringen met het werken als bolt tensioner is een pre en wordt zeker gezien als een positief extra. Indien je de technische opleiding hebt gehad en dit werk graag zou willen doen maar je hebt hier nog geen ervaring in, schroom dan niet om te solliciteren.

  Wij kunnen je heel veel leren.

  Je zal in deze rol een klein ontwikkelingsteam versterken binnen de firma. Deze organisatie kenmerkt zich door het kleinschalige karakter.

  Binnen Maro Service zijn de mogelijkheden op verdere ontwikkeling en training groot, waarbij er per persoon gekeken wordt wat de juiste weg is.

  Op het gebied van arbeidsvoorwaarden, bieden wij jou het volgende :

 • Een jaarcontract met de intentie om voor de lange termijn samen te werken;
 • Een salaris dat ligt tussen de € 2.400 en € 3.400 per maand, gebaseerd op jouw eerdere werkervaringen;
 • Deelname in de CAO Kleinmetaal;
 • Vakantiegeld (8%);
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Goed pensioenstelsel.
 • Maro Service is een organisatie die zich als multifunctionele speler profileert zoals je kunt zien op de site. Een zeer sociale organisatie waarbij respect, waarde creëren, samenwerking, integriteit en dankbaarheid zeer sterke kernwaarden zijn.

  Maro Service biedt familiegevoel, kwaliteit van de diensten en producten en werkt klantgericht.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier