BBL Verkoper
Intertoys
Middelharnis
4 dagen geleden

Ga terug

Solliciteer op deze vacature

Upload je CVUpload je motivatie (optioneel)Ik accepteer dePrivacyvoorwaarden

 • Westdijk 14 - Middelharnis
 • BBL Verkoper

  Solliciteer direct Wil jij graag een MBO-opleiding met landelijk erkend diploma in de richting detailhandel volgen? Bij Intertoys leer je in theorie en in de praktijk wat het betekent om als verkoper of leidinggevende te werken in een winkel.

  Bezit jij het talent om gek van speelgoed te worden en samen met een verkoopteam een topwinkel met een topresultaat neer te zetten?

  Dan is dit het moment om te solliciteren!

  BBL Verkoper bij Intertoys

  Via Intertoys is het mogelijk om een landelijk erkend MBO-diploma in de richting Detailhandel te behalen. Het is mogelijk de volgende niveaus te volgen :

 • MBO niveau 2 : Verkoper
 • MBO niveau 3 : Verkoopspecialist Verkoper
 • MBO niveau 4 : Manager Retail
 • Wat doet een BBL verkoper zoal?

  Bij Intertoys leer je in de praktijk wat het betekent om als verkoper of leidinggevende te werken in een winkel. Je gaat samen met een verkoopteam een topresultaat neerzetten in de winkel.

  Jij bent het visitekaartje binnen onze winkel en daarmee ook het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Samen met je collega’s zorg je voor de presentatie van de winkel.

  Daar hoort ook bij dat je zelf artikelen bestelt, de ontvangst van goederen controleert, de voorraad in het magazijn goed op orde hebt en de klanten adviseert en helpt bij de aankoop van artikelen.

  Wat verwachten wij van jou?

  Je bent een vlotte en energieke verkoper die graag bij Intertoys wil werken. Je vindt het belangrijk om klanten vriendelijk en zo goed mogelijk te helpen.

  Je bent klantgericht, zorgvuldig, flexibel en steekt je handen graag uit de mouwen. Daarnaast voldoe je aan de volgende verwachtingen :

 • Je bent minimaal 16 jaar;
 • Je bent flexibel inzetbaar wat betreft werkzaamheden en werktijden;
 • Je bent collegiaal.
 • Wat kun je van ons verwachten?

  Je kunt rekenen op een leerzame en leuke werkplek. Daarnaast bieden wij een goed salaris, collectieve verzekeringen en een goed pensioen.

  Wij bieden je de mogelijkheid om een landelijk erkend MBO-diploma te behalen! Je krijgt dagelijkse begeleiding vanuit het filiaal zodat je de opleiding succesvol kunt afronden.

  Vanuit de opleiding word je begeleid door een docent.

  Werken in een winkel van Intertoys

  Intertoys is de beste speelgoedwinkelketen van Nederland. In onze winkels doen we dat door goede presentatie, advies en service te leveren.

  Onze winkels zijn zo ingericht dat klanten snel en efficiënt uit ons assortiment kunnen kiezen en kopen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier