Productiemedewerker houtfabriek (m/v)
Koers Oost Uitzendbureau
Rijssen
3 dagen geleden

Vacature omschrijving

Klaar met je examens of gestopt met je studie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij hebben diverse (bij)banen beschikbaar in Rijssen. Het gaat hierbij om functies als productiemedewerker hout, magazijnmedewerker en bijrijder.

Als productiemedewerker hout kom je te werken in een meubelmakerij in Rijssen en ben je verantwoordelijk voor het stapelen van houten planken, de aan-

en afvoer van houten planken, afkorten, zagen en lakken van hout. De werkzaamheden zijn in dagdienst van . uur t / m . uur.

Tevens hebben we werkzaamheden bij een groot logistiek bedrijf uit Rijssen. Je werkzaamheden bestaan hierbij uit het laden en lossen van trailers met (tuin)meubelen, order picken, pallets wegzetten op locatie en het magazijn netjes en geordend houden.

Deze werkzaamheden zijn van . uur t / m . uur of van . uur t / m . uur.

Voor hetzelfde transportbedrijf zijn wij ook structureel op zoek naar bijrijders. Als bijrijder vertrek je ’s ochtends met een chauffeur en los je de trailer op diverse locaties door Nederland.

We verwachten van jou dat je fysiek in goede conditie bent en een representatieve uitstraling hebt.

Interesse in één van deze functies? Laat het ons weten en neem contact op met Reno Timmerman via - of per mail via reno koersoostpersoneel.nl.

Functie-eisen

 • Woonachtig in omgeving Rijssen
 • Per direct, of op korte termijn beschikbaar
 • Fysiek in goede conditie
 • Parttime / fulltime inzetbaar
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier