Meewerkend Voormannen / Voormannen Groenvoorziening m/v
SRS Personeel
Hilversum, NL
2 dagen geleden

Als Voorman Groenvoorziening stuur je één of meerdere teams groenmedewerkers aan. Zelf werk je ook veelvuldig mee in het wijkonderhoud, groenvoorziening : schoffelen, uitruimen, heggen scheren / opruimen, kanten steken, handmaaien en allerhande ander groenwerk, reconstructie en plantwerk.

Wij zijn op zoek naar meerdere Meewerkend Voormannen voor zowel seizoenswerk als mogelijkheden tot vast dienstverband. In het laatste geval betreft het een functie waarbij je direct in dienst treedt bij onze opdrachtgever.

Vaardigheden

 • Ervaring in de groene sector
 • In staat om een of meerdere teams aan te sturen
 • Bij voorkeur in het bezit van VCA
 • Woonachtig in de regio Hilversum
 • In bezit van rijbewijs B, bij voorkeur BE
 • Over de werkgever

  Voor onze opdrachtgever, actief in de groenvoorziening en gevestigd in Hilversum, zijn wij op zoek naar Voormannen Groen / Kartrekkers van een team groenmedewerkers.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier