Logistiek medewerker EindhovenAirport
Olympia
EINDHOVEN, NL
1 dag geleden
source : Uitzendbureau.nl

Je gaat fulltime (gemiddeld 34 uur per week) werken in een leuke, afwisselende logistieke baan werken in een dynamische omgeving tussen de vliegtuigen! Je werkt in de buitenlucht in, tussen en onder vliegtuigen.

Door jouw inzet gaan reizigers onbezorgd op vakantie omdat jij zorgdraagt voor de bagage.

De afdeling Platform verzorgt alle logistieke werkzaamheden rondom het vliegtuig. Dit begint bij het marshallen van vliegtuigen, het plaatsen en bedienen van afhandelequipment (zoals een transportband of trap), het laden en lossen van bagage, het leveren van additionele services tot en met de pushback van een vliegtuig.

Wat ga je doen :

 • Je start in de bagagehal, daar ben je verantwoordelijk dat de koffers in de juiste bagagekarren worden geladen.
 • De bagagekar rijd jij vervolgens naar het vliegtuig.
 • Samen met 2 collega's zorg je dat deze koffers in het vliegtuig geladen worden.
 • Als het vliegtuig aankomt wordt deze eerst binnen gewapperd door de Flight Officer en plaats jij pionnen, leg jij blokken bij de wielen, zorg jij dat de generator aangesloten wordt en natuurlijk rijd jij de vliegtuigtrappen aan het vliegtuig zodat de passagiers op een veilige manier kunnen uitstappen.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Je verdient minimaal € 10,40,- bruto per uur (vanaf 21 jaar) exclusief mooie toeslagen en vakantiegeld, (incl. deze toeslagen kom je ongeveer uit op €13,79 per uur).

  Werk je vóór 07.00 of na 19.00 uur of in het weekend? Dan krijg je daar minimaal 25% extra voor. Op zondag krijg je een toeslag van 60 %.

  Reiskostenvergoeding maximaal 6,12 euro per dag. Hele leuke collega's. Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent.

  Het proces verloopt nu door het COVID-19 virus wat anders dan normaal. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. In dit digitale tijdperk willen we de gesprekken telefonisch en middels videobellen laten verlopen.

  In de tussentijd kun je ons volgen op Facebook en Instagram. Als je een kijkje neemt, LIKE je ons dan meteen even?

  Vind ons op Facebook #OlympiaUitzendbureauVeldhoven

  Vind ons op Instagram #OlympiaVeldhoven

  Vaardigheden

 • Jij bent fysiek sterk, sommige koffers wegen 32 kilo dus je hoeft niet meer naar de sportschool.
 • Je vindt het niet erg om buiten in weer en wind te werken.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B, je rijdt in verschillende voertuigen rond op het Platform.
 • Je hebt geen probleem met de werktijden tussen 04.30-00.30 uur.
 • De trainingen zijn in het Engels dus je moet over een voldoende leesvaardigheid van de Engelse taal beschikken. Nederlands is onze voertaal tijdens de werkzaamheden.
 • Wij verwachten dat je minimaal één dag in het weekend beschikbaar bent, dit kan aangevuld worden met een dienst gedurende de week
 • Over de werkgever

  De klant kent een rijke historie op Eindhoven Airport, in de jaren 70 zijn ze begonnen met de afhandeling van vluchten en is intussen al 46 jaar lang dé afhandelaar op Eindhoven Airport.

  Dankzij de inzet van de medewerkers helpen ze klanten om het beste uit zichzelf te halen. Er wordt hierbij meegedacht met problemen en er worden totaaloplossingen aangeboden in luchtvaartdienstverlening.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier