ETL Ontwikkelaar
SLTN Inter Access
Randstad
3 dagen geleden

Belangrijkste doel van jouw rol is; de klantvraag vertalen naar een optimaal functionerende BI oplossing door middel van Data Integratie, data warehouse en reporting.

Dit doen we door gebruik te maken van het Microsoft Data Platform, Informatica Powercenter, Tableau en IBM Cognos Analytics

Wat ga je doen?

Als ETL ontwikkelaar zul je voornamelijk bezighouden met back-end Business Intelligence oplossingen. Je doel is om complexe data te extraheren naar een generiek model.

De fundering van deze data-pipeline is er vaak al, maar jij zal bijdragen aan de automatisering en optimalisatie hiervan.

Je gaat dit doen door SQL query’s te schrijven of gebruik te maken van tools die dit voor jou doen. We gebruiken technologie van IBM, Microsoft en Informatica.

Tevens zal je met ideeën komen om BI technieken in te zetten. Je verbetert de ETL processen door kwaliteit en beschikbaarheid ervan te verhogen.

Onze klanten zitten met name in de overheid en in de gezondheidszorg.

Binnen deze producten houden we ons bezig met ontwerp, bouw en testen van de oplossing zoals bijvoorbeeld een data warehouse, een Data Lake of een integratie laag over data-silo’s.

Dit alles in een multidisciplinair ETL team samen met (key)users en product-owners.

Op basis van een requirementsanalyse kan je basis van configuratie en het maken van scripts de benodigde gegevens ontsluiten en dit op basis van de gekozen technologie modelleren tot een Data Warehouse.

Wat hebben wij jou te bieden?

Bij ons werk je aan de uitdagendste IT projecten van Nederland! En dat niet alleen, we vinden het belangrijk dat je je op je vakgebied kunt ontwikkelen.

Daarom bieden we volop trainings- en opleidingsmogelijkheden. We werken met een groot en divers portfolio aan tech vendoren en partners, dus je hebt ruime gelegenheid met de nieuwste technologieën te werken.

Het team waarin je gaat werken is een combinatie van ervaring en nieuw talent waarin ruimte is voor eigen aanpak en ideeën.

Stuk voor stuk zijn je teamleden zeer gemotiveerd in hun vakgebied. Een practice lead treed op als mentor en zal je ondersteunen en stimuleren het maximale uit je project en jezelf te halen.

Daarnaast bieden we je :

 • Aantrekkelijke leaseauto- / mobiliteitsregeling
 • Contract voor onbepaalde tijd
 • 25 vakantiedagen, en de mogelijkheid tot bijkopen van 10 dagen (o.b.v. full time)
 • Telefoon en laptop met admin rechten
 • Eigen bruine kroeg, game floor met VR race simulator, tafelvoetbal, biljart en een gym
 • Actieve personeelsvereniging
 • En natuurlijk; je toekomstige collega’s!
 • Wat neem jij mee?

  Bij SLTN gaat het vooral om de juiste instelling en houding, maar we zien ook graag :

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Kennis van Microsoft Data Platform, Informatica PowerCenter van Informatica of een vergelijkbaar ETL-platform is een pré
 • Ervaring in Agile teams met bij voorkeur scrum
 • Ervaring met SQL server en het schrijven van SQL statements
 • Waarom kiezen voor SLTN?

  SLTN is een van de grotere IT bedrijven van Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het compleet ontzorgen van onze klanten IT vlak.

  Dat doen we inmiddels met 600 collega’s voor ruim 1.400 klanten. Werk jij graag bij een dynamisch en flexibel bedrijf waar collegialiteit belangrijk is?

  Neem dan contact met ons op.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier