Verpleegkundige niveau 4 & 5
de Detacheerders
Rotterdam e.o., NL
23 uur geleden

Functie

Je levert met het team de dagelijkse zorg, coördineert de taken, loopt visite met de arts en je hebt contactverzorgende taken voor enkele bewoners.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bewoners en hun familieleden. Je hebt de nodige ervaring opgedaan als verpleegkundige en je weet op juiste wijze je collega’s aan te spreken op gedrag en ziet toe op het leveren van kwalitatief goede zorg.

Je stelt jezelf en je collega’s altijd de vraag hoe kan het beter en hoe gaan we dit vervolgens bereiken en bewaken?

Hiernaast ben je lid van diverse werkgroepen als medicatie, MIC etc. Er zijn volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen de ouderenzorg.

Kortom een afwisselende baan met mooie ontwikkelingsmogelijkheden!

Functie-eisen

 • Diploma Verpleegkundige niv. 4 of niv. 5;
 • Je beschikt over goede sociale vaardigheden voor het onderhouden van contacten met klanten, familieleden en collega’s;
 • Je bent een leuke, prettige collega die voor anderen klaar staat;
 • Zelfstandig, flexibel, signalerend, initiatiefrijk;
 • Goede mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

  Aanbod

  De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO VVT.

  Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier