IT Auditor met focus op de Financiële Sector
EY
Netherlands
3 dagen geleden

EY is een wereldwijde speler actief op het gebied van (Tech) Consultancy, Assurance, Tax, Transactions. Met onze expertise, systemen en financiële diensten dragen we bij aan een betere werkomgeving.

Dat begint met een cultuur waarin je training, kansen en creatieve vrijheid krijgt om jezelf en EY continu te verbeteren.

Van kleine bedrijven tot 's werelds bekendste merken, onze klanten rekenen op betrouwbare financiële overzichten. Binnen Assurance speel je een belangrijke rol in het creëren van vertrouwen.

Je analyseert de gegevens achter de bedrijfsactiviteiten van onze klanten, zodat zij, hun investeerders en hun toezichthouders een duidelijk beeld hebben van hoe ze presteren.

Dit is essentieel voor van het goed functioneren van de maatschappij en de financiële markten. Bij EY Technology Risk vinden wij ons vak het mooiste dat er is.

Met alle nieuwe technologische ontwikkelingen is ons vakgebied continu in beweging. Doordat bedrijven IT-systemen steeds breder inzetten, is ons werkveld heel dynamisch.

Wat je bij ons kunt verwachten een verrijkende ervaring waarvan je een leven lang profiteert

Als IT-auditor leer je bedrijven in al hun facetten kennen en ben je in staat jouw kennis toe te passen in verschillende sectoren.

Onze belangrijkste werkzaamheden bestaan uit IT-Audit werkzaamheden : het beoordelen van de inrichting, beheersing, beveiliging, en effectiviteit van IT systemen- en processen.

 • EY is de enige professionele, dienstverlenende organisatie met een afzonderlijke business unit die zich focust op de financiële markt (FSO).
 • Als je passie hebt om de meest complexe vraagstukken in de financiële sector op te lossen, kom dan werken binnen het dynamische FSO-team!

 • Als IT-Auditor ga je in gesprek met de klant om zo de IT systemen achter de financiële administratieprocessen kritisch te beoordelen op betrouwbaarheid en juistheid.
 • Je hebt een focus op zowel de business-, als de IT- en financekant van grote organisaties. Je zult je kennis van deze drie vakgebieden in snel tempo uitbreiden en de steeds belangrijkere vertaalslag tussen IT en de Business gaan maken.
 • Je gaat in gesprek met de klant en duikt de systemen in om zo deze systemen en de financiële administratieprocessen kritisch te beoordelen op betrouwbaarheid
 • Je zult je kennis van deze drie vakgebieden in snel tempo uitbreiden en de steeds belangrijkere schakel worden tussen finance en IT.
 • Wat je meebrengt vaardigheden waarmee je de toekomst vorm geeft

 • Je bent aan het einde bent van je opleiding Bedrijfskunde, Finance, Business Information Management (of Systems), HBO-ICT, Business IT & Management, Accountancy of een soortgelijke studie én affiniteit hebt met IT.
 • Een proactieve en flexibele werkhouding.
 • Een kritisch en verantwoordelijk vermogen.
 • Een voorliefde voor samenwerken.
 • Uitstekende Nederlandse en Engelse taalvaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Wat wij je bieden een inspirerende werkomgeving

  Wij bieden je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket waarbij je wordt beloond voor individuele en teamprestaties. Daarnaast bieden we je flexibele werktijden en voldoende mogelijkheden tot loopbaanontwikkeling.

  Bij EY bepaal je jouw eigen carrière aan de hand van jouw competenties en interessegebieden. Aanvullend bieden we je :

 • De mogelijkheid om door te studeren in de vorm van een gelieerde MSc RE-opleiding.
 • Wij bieden jou intensieve trainingen (hard- en soft skills) en opleidingen naast jouw werk, ondersteuning van een persoonlijke counselor en mentor en ondersteuning in tijd en geld bij opleidingen.
 • Werk aan interessante opdrachten met een sterk innovatief karakter bij een gevarieerde en uitdagende groep klanten.
 • Klik hier voor meer informatie over wat werken bij EY aantrekkelijk maakt.

  Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een (online) assessment en een pre employment screening.

  Door wet- en regelgeving en doordat EY (en in sommige gevallen haar klanten) hoge eisen stelt aan de betrouwbaarheid en de integriteit van haar medewerkers wordt elke nieuwe medewerker gescreend.

  Afhankelijk van het functieniveau kan de pre employment screening uit de volgende onderdelen bestaan : Verklaring omtrent Gedrag (VOG) of - indien geen VOG in Nederland kan worden aangevraagd - Criminal Background Check uit het land waar je op dit moment woont of de afgelopen vijf jaren hebt gewoond, integriteitsvragenlijst, verificatie van ID, diploma’s en / of werkervaring en het raadplegen van het centraal insolventieregister.

  Als je hier vragen over hebt, kan je deze stellen aan de hierboven vermelde recruiter.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier