Projectsecretaris
Dienst Justitiële Inrichtingen
Gouda
2 dagen geleden

Projectsecretaris

vacature 593 van 5.841

 • Gouda
 • € 2.881 - 4.071 per maand
 • 32 - 36 uur, 4 - 5 dagen per week
 • Dienst Justitiële Inrichtingen
 • Werken als projectsecretaris bij de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) betekent werken bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid.

  De Rijksoverheid dus! Dankzij jouw coördinatie worden de projectleiders van twee projecten ondersteund en loopt alles op rolletjes.

  Jouw werkweek bestaat uit 32 tot maximaal 36 uur.

  wat bieden wij jou

  Een uurloon vanaf €18,47 tot en met €26,10!

  Een opdracht tot november 2022!

  Werken in Gouda

  32 tot 36 uur per week

  Werken bij Dienst Justitiële Inrichtingen

  Jezelf ontwikkelen via MijnGroei

  wie ben jij

  Om aan de slag te kunnen als projectsecretaris bij de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) is het van belang dat je een aantal jaar werkervaring hebt in een soortgelijke rol.

  Verder zijn er de volgende functie-eisen :

 • WO / HBO in een relevant vakgebied, inclusief Bedrijfsinformatica / Bedrijfskunde achtergrond;
 • Minimaal 8 jaar ervaring met Stakeholdermanagement en governance-structuren binnen de Rijksoverheid;
 • Ervaring met het werken in een grote ambtelijke organisatie (bij voorkeur in een ketensamenwerkingsverband) en een technisch complexe omgeving;
 • Kennis van en bewezen praktijkervaring met visieontwikkeling en dit vertalen naar breed gedragen en praktisch toepasbare en begrijpelijke visiedocumenten en adviezen op bestuurlijk niveau;
 • Het kunnen omgaan met weerstand;
 • In staat om zelfstandig te werken binnen de grenzen van een projectplanning. Dient zelfstandig en professioneel met zijn werkplanning om te gaan;
 • In staat om tijdig te rapporteren aan de projectmanager over voortgang en issues;
 • Ervaring met het zelfstandig schrijven van annotaties, overlegverslagen voor de verschillende overleggen van operationeel tot strategisch / bestuurlijk.
 • wat ga je doen

  Het project Het Nieuwe Roosteren is onderdeel van de Roadmap Roostermanagement DJI. Deze roadmap heeft als doel om alle aan het roosterproces gerelateerde activiteiten projectmatig uit te voeren teneinde het roosterproces binnen DJI te optimaliseren waarbij aansluiting met de organisatiebehoefte de belangrijkste doelstelling is.

  Rijksroosteren maakt deel uit van het rijksbrede programma Rijksroosteren. Het Programma heeft als doel om op basis van de CAO, een uniform en efficiënt roosterproces te implementeren voor de (rijks)ambtenaren van DJI.

  Dit nieuwe roosterproces moet ervoor zorgen dat ambtenaren in de toekomst met meer oog voor de privé-werkbalans kunnen worden ingezet.

  Dat is een behoorlijke uitdaging, gezien de grote diversiteit aan (rooster)processen bij J&V en DJI in het bijzonder.

  DJI als onderdeel van J&V werkt nauw samen met het rijksbrede programmateam business HNR. Dit is een samenwerkingsverband tussen J&V, RWS, RBO, RSO en Belastingdienst.

  Bij deze deelnemende organisaties werken, geschat, rond 21.000 medewerkers op onregelmatige tijden en 10.000 medewerkers met consignatiediensten, waarbij de laatste groep deels met de eerste samenvalt.

  Ter ondersteuning van Rijksroosteren zal op termijn een Rijksbreed Roostersysteem worden geïmplementeerd bij de deelnemende organisaties.

  DJI-DI staat voor de uitdaging om eerst zelfstandig de overstap naar het nieuwe systeem met ca. 10.000 roostergebonden medewerkers de komende jaren vlekkenloos uit te voeren.

  waar ga je werken

  De Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) zorgt namens de Minister van Veiligheid en Justitie voor de tenuitvoerlegging van straffen en vrijheidsbenemende maatregelen, die na uitspraak van een rechter zijn opgelegd.

  Met meer dan honderd vestigingen verspreid over het land en ruim 15.000 medewerkers is DJI één van de grootste organisaties van Nederland.

  Jaarlijks herbergt DJI voor korte of langere tijd zo'n 45.000 'gasten'. De insluiting vindt plaats in verschillende soorten inrichtingen, zoals in gevangenissen en huizen van bewaring voor volwassenen, die penitentiaire inrichtingen (PI) worden genoemd.

  Maar ook in speciale inrichtingen voor de jongeren, de justitiële jeugdinrichtingen (JJI). Voor (tbs-)patiënten zijn er forensische psychiatrische centra (FPC) en voor vreemdelingen maakt DJI gebruik van detentie- en uitzetcentra.

  sollicitatie

  Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer snel!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier