Verzorgende ig (VIG)
Zinzia Zorggroep
Wageningen, Nl
2 dagen geleden

Leven met kleur

Bij Zinzia vinden we het belangrijk dat je werk doet dat bij je past. Dat je daarin kunt blijven groeien. Dat jij je eigen draai aan je werk kunt geven.

Zodat je kunt zeggen : hier ben ik op mijn plek. Samen met jou gaan we voor excellente zorg, die bijdraagt aan een leven met kleur.

Spreekt dit je aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In een persoonlijk gesprek gaan we op zoek naar een locatie en afdeling die bij jou past!

Hoe ziet jouw werkdag als Verzorgende-IG eruit?

Om 06.45 uur loop je de woning op en start je de dag met een kop koffie terwijl je even bij praat met collega’s, voordat de overdracht met de nachtdienst plaatsvindt.

In de overdracht hoor je hoe de bewoners geslapen hebben en dat mevrouw Jansen erg benauwd is geweest. Samen met je collega’s maak je een planning voor de dag en om 07.

15 uur starten jullie met de verzorging van de bewoners.

Mevrouw Jansen

Je gaat eerst even bij mevrouw Jansen langs om een praatje te maken. Je ziet dat ze nog steeds benauwd is en je besluit de arts te bellen.

De arts laat weten dat hij later op de dag even langskomt. Je gaat weer verder met de ochtendzorg. Je deelt de medicatie uit en je helpt de bewoners bij het opstaan en klaar maken voor de dag.

Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met de helpende en verpleegkundige. Om 10 : 00 uur zijn de meeste bewoners klaar voor de dag en helpen jullie elkaar om de ochtendzorg goed af te ronden.

Koffie, medicatie en een dutje

Samen met de bewoners drink je een kop koffie voordat je weer verder gaat. Om 12 : 30 uur deel je de medicatie voor de middag rond.

Tijdens deze ronde komt de arts binnen en samen overleggen jullie over mevrouw Jansen. Daarnaast help je een aantal mensen die een middagdutje gaan doen.

Overdracht

Van 14 : 00 tot 15 : 00 uur heb jij de tijd om de dossiers bij te werken, de familie van mevrouw Jansen te bellen en overige administratieve taken weg te werken.

Om 15 : 00 uur komen je collega’s van de avonddienst binnen. Samen bespreken jullie de bewoners en draag je alles over. Om 15 : 30 uur loop je nog langs mevrouw Jansen, legt haar nog goed in bed en wens je alle bewoners nog een fijne middag.

Wie ben jij?

Jij bent een verzorgende met een vriendelijke en klantgerichte houding. De zorg voor de bewoners zet jij op de eerste plaats.

Daarnaast verdiep jij je in de bewoners en ben je in staat om een band met ze op te bouwen. Naast je verzorgende taken ben je goed in staat om de bewoners te observeren, waardoor je te allen tijde goed op de hoogte bent van hun gedrag en veranderingen hierin.

Tot slot werk je graag in een team en is zelfstandig werken voor jou ook geen probleem.

Wat breng je mee?

 • Je beschikt over een mbo-diploma verzorgende (niveau 3);
 • Je bent bevoegd en bekwaam in het uitoefenen van verzorgende technische handelingen;
 • Je bent proactief, gemotiveerd en enthousiast.
 • Wat bieden wij?

  Je gaat aan de slag op één van de vier locaties van Zinzia. Ben jij benieuwd naar onze locaties? In Wageningen staan de huizen Rumah Kita en Oranje Nassau’s Oord.

  In Renkum staat de Rijnhof en in Bemmel de Lingehof. Onze huizen hebben meerdere woningen met elk een gezellig team. De medewerkers bij Zinzia staan voor elkaar en de bewoners klaar.

  Wat bieden wij concreet?

 • Een salaris van maximaal € 2.762,34 per maand (functiegroep 35, CAO VVT) bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week;
 • Daarnaast bieden wij je 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Je krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door middel van scholing;
 • Een tijdelijke aanstelling van een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier