Cliëntbegeleider cluster Ernstig Meervoudig Beperkt-Senioren
Pergamijn
Valkenburg, Nederland
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Ieder mens geeft het liefst zelf vorm aan zijn eigen leven. Soms lukt dit niet op eigen kracht. Wij ondersteunen mensen met een verstandelijke beperking en / of complexe zorgvraag.

Door goed te luisteren naar de wensen van onze cliënten en hun netwerk geven wij invulling aan alle facetten van het leven : wonen, werken, vrije tijd of contacten met anderen.

Wij zijn een professionele partner en handelen vanuit ons hart, gelijkwaardigheid en respect. Bij Pergamijn zijn ca. 1200 zorgprofessionals en 600 vrijwilligers werkzaam die dagelijks kleur geven aan het leven van onze cliënten.

Het werkgebied is groot : Midden-Limburg, Westelijke Mijnstreek, Parkstad en Heuvelland.

Jouw werkomgeving

Vroenhof is een woonvoorziening waar 24 cliënten wonen, vnl. behorend tot de EMB doelgroep, senioren en autisme. Bijkomende handicaps zijn o.

a. epilepsie ,Rett en dementie. De voorziening is gelegen in Houthem. Binnen de voorziening zijn er 5 woningen die elk plaats bieden aan 4 of 5 cliënten.

Vroenhof biedt begeleiding, ondersteuning, een stimulerende dagbesteding en verpleging. De begeleiding is o.a. gericht op het bewerkstelligen van basale emotionele veiligheid die gebaseerd is op vertrouwen in de voorspelbare begeleider, een individuele benadering met nabijheid.

Vanuit een fenomenologische benadering worden de cliënten o.a. ondersteund met behulp van de verschillende elementen uit validation(methode Urlings), warme zorg en ervaar het maar .

De locatie heeft interne dagbesteding in een apart gebouw. Alle cliënten zijn in meer of mindere mate afhankelijk van hulpmiddelen als tilliften, rolstoelen etc.

Tevens zijn vrijwel alle cliënten binnen de woonvoorziening geheel afhankelijk van begeleiders als het gaat om medische zorg, ADL, dag invulling en waarborgen van hygiëne.

Bij diverse cliënten zijn verpleegtechnische handelingen nodig gericht op o.a. katheteriseren, diabetes, toedienen van sondevoeding etc.

Wat bieden we?

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers en biedt je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven.

Er is oprechte interesse in zowel de cliënten als in jou.

Verder bieden wij :

 • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 35 / 40 afhankelijk van je opleiding;
 • 144 verlofuren per jaar uitgaande van een fulltime dienstverband en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren;
 • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
 • Een interessante werkkostenregeling waarmee je als medewerker voordeel kan hebben bij de aanschaf van een fiets, smartphone of tablet, voordeel met bedrijfsfitness of korting op de contributie van je sportvereniging en meer;
 • Wij vinden een fijne werksfeer belangrijk. Daarom vergoedt Pergamijn een keer per jaar een teamactiviteit naar keuze.
 • Onze Personeelsvereniging organiseert leuke activiteiten zoals stedentrips, musicalkaartjes, creatieve workshops en nog veel meer.
 • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag). De kosten van de VOG vergoeden wij.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier