Service Monteur Wasinstallaties | Installaties
WR.
Den Bosch, Noord-Brabant, Nederlands
2 dagen geleden
 • Wie wordt jouw werkgever? : *
 • Wij zijn een producent en leverancier van wasstraten.* Wil jij werken als service monteur?* Heb je ervaring met mechanisch- en elektrotechnisch werkzaamheden?
 • Vaste baan : Service Monteur Wasinstallaties Onderhoud 2.200 - 3.300 Service MonteurWij zijn een producent en leverancier van wasstraten.

  Wij fabriceren wasstraten voor auto's, trams, vrachtwagens etc.. Naast fabricage verzorgen wij ook onderhoud en reparaties.

  Je komt bij ons te werken in een bedrijf met een internationaal karakter. Je werkt in een hecht team van gedreven professionals.

  Onze cultuur wordt gekenmerkt door korte lijnen, gedreven collega's en uitstekende arbeidsvoorwaarden. *Wat ga je precies doen?

  Voor de vacature als Service Monteur Den Bosch Onderhoud ga je het volgende doen : Als Servicemonteur ben jij ons visitekaartje en ben je verantwoordelijk en voor het zelfstandig uitvoeren van service en onderhoud aan diverse installaties.

  De belangrijkste kernpunten zijn :

 • Het zelfstandig oplossen van storingen aan wasinstallaties denk hierbij aan carwash, truckwash, trein - tram en metrowash installaties binnen jouw rayon.
 • Het uitvoeren van periodiek onderhoud.
 • Je bent verantwoordelijk voor je eigen planning. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Service Monteur, die past in deze rol. *Functie-eisen : *
 • Ervaring en / of affiniteit met zowel mechanisch als elektrotechnisch werkzaamheden;* Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Engels of Duits als tweede taal is een pre;* In bezit van rijbewijs B;* VCA gecertificeerd is een pré;* Service en oplossingsgericht;
 • Commercieel inzicht;* Team player;* Kwaliteits- en resultaatgerichte instelling;* Geen negen-tot-vijf-mentaliteit;* Je woont in de omgeving van Den Bosch, Breda, Vught, Eindhoven en Tilburg.
 • Wat je van deze werkgever uit Den Bosch kunt verwachten : * We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer.
 • Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.

  Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol.

  Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou.

  Reageer daarom snel. WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 2.200 tot Euro 3.300. Dit is per maand, o.

  b.v. Een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou.

  Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris. Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

 • Interesse? Solliciteer dan vandaag nog! : * We noemen graag nog wat zaken die je tegen kan komen. Denk aan Service Monteur Monteur, Service Monteur of Field Service Engineer.
 • De reisafstand woon-werkverkeer is belangrijk. De baan is in Den Bosch vanuit Mierlo, Sint-oedenrode, Rijen, Oosterhout en Tilburg is dit goed te doen.

  Maar ook vanuit Haren, Eindhoven, Vught of Deurne is dit ok. En Gilze, Heeze en Rijsbergen zouden ook goed te doen zijn.

  Idem voor Capelle, Boxtel, Best of NB. Dan zijn er nog de woonplaatsen Ravenstein, Alphen en Ransdaal vandaar is de afstand ook goed.

  Solliciteer nu direct met de button solliciteren. Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt.

  Dit doet de recruiter voor deze werkgever. WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

  Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier