Begeleider
Zorgwerk Schiedam
Zuid-Holland-Zuid
2 dagen geleden

Je gaat bij opdrachtgevers van Zorgwerk flexibel aan de slag als Begeleider in Oud-Beijerland en regio Zuid-Holland-Zuid.

Je kunt onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van Kinderopvang en Kinderen.Als Begeleider kan je met veel verschillende doelgroepen te maken hebben.

Je kunt namelijk aan de slag in verscheidene werkomgevingen, zoals de gehandicaptenzorg, GGZ of jeugdzorg. Zo werk je bijvoorbeeld met mensen met lichamelijke en / of verstandelijke beperkingen, gedragsproblematiek, stoornissen of agressie.

Naast een sympathieke houding is het enorm belangrijk dat je alert bent, problemen signaleert en jouw bevindingen vervolgens rapporteert.

Je moet stevig in je schoenen staan en adequaat weten te handelen.Wil je graag als Begeleider aan de slag en heb je het juiste diploma, maar mis je een aantal vaardigheden?

Geen probleem! Bij ons krijg je de mogelijkheid om jezelf kosteloos te laten bijscholen. Wij geven onder andere medicatiecursussen, waarbij je leert hoe je medicatie moet verstrekken.

Ook geven wij tilliftcursussen, waarbij je alle tiltechnieken die je nodig kunt hebben bij je werkzaamheden onder de knie krijgt.

Ben je enthousiast geworden om als Begeleider aan het werk te gaan in Oud-Beijerland e.o. en voldoe je aan de funtie-eisen?

Schrijf jezelf dan veilig online in!, Je bent in het bezit van een relevant diploma, zoals SPW, SPH, MMZ, CMV of vergelijkbaar.

Bent communicatief vaardig. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift. Je bent bereid om een VOG aan te vragen (deze wordt door ons vergoed).

Je hebt affiniteit met Kinderopvang en kinderen, Goed salaris : marktconform (cao voor Kinderopvang) en wekelijks uitbetaald Gratis scholing : neem vanaf je eerste werkdag deel aan praktijkgerichte trainingen.

Veel afwisseling : doe brede werkervaring op bij uiteenlopende opdrachtgevers in diverse sectoren Alle vrijheid : jij bepaalt zélf met de app waar, wanneer en hoe vaak je werkt.

Of niet werkt. Geweldige community : vind vrienden met de app en je staat er nooit alleen voor. Hippe werkgever : Zorgwerk is een innovatieve werkgever die om je geeft.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier