Plaatsvervangend Facilitair Manager
Rijksoverheid
Ter Apel
3 dagen geleden

Functie omschrijving

Met jouw leidinggevende kwaliteiten begrijp je precies wat jouw medewerkers nodig hebben. Je zorgt als plaatsvervangend facilitair manager dat iedereen zich blijft ontwikkelen en met de juiste dingen bezig is.

Of het nu gaat om de dagelijkse facilitaire dienstverlening of onderhoud van de beveiligingsapparatuur; met jou aan het roer loopt altijd alles op rolletjes.

Als plaatsvervangend facilitair manager ben je medeverantwoordelijk voor een goed verloop van de facilitaire werkprocessen en geef je leiding aan de medewerkers.

Jij zorgt er voor dat verbeterde werkprocessen en werkwijzen ook daadwerkelijk geïmplementeerd worden, en dat de afspraken met het Rijksvastgoedbedrijf worden nagekomen.

Ook vervang je de operationeel manager als hij afwezig is.

Jouw taken Je maakt afspraken over de werkzaamheden, stelt voortgangsrapportages op en zorgt voor de bedrijfsvoering van jouw toegewezen locatie(s).

Je adviseert het management onder meer over veiligheid en arbo, onderhoud en beveiligingsapparatuur. Je geeft adviezen over verbetering van werkwijzen en richtlijnen van de facilitaire dienstverlening.

Je geeft leiding aan de medewerkers, bevordert hun ontwikkeling en voert functioneringsgesprekken. Je draagt zorg voor de in-

door- en uitstroom van medewerkers. Je organiseert en voert het werkoverleg binnen de vestiging. Je bent de vraagbaak wanneer er hardnekkige storingen of klachten zijn, én lost deze op.

Je onderhoudt de contacten met de frontoffice.

Arbeids voorwaarden

Je hebt hbo-niveau, bij voorkeur in de richting Facilitair Management. Je hebt ervaring met leidinggeven.

Overige arbeids voorwaarden

Je hebt kennis van ontwikkelingen van het Facilitair Bedrijf Dienst Justitiële Inrichtingen en het gevangeniswezen. Salaris niveau schaal 9 Je hebt kennis van ontwikkelingen op facilitair en technisch gebied.

Maand salaris Je weet hoe je medewerkers moet aansturen en zorgt dat zij zich blijven ontwikkelen. Min €2.750

Bijzonderheden

Je bent klantgericht en kunt goed netwerken.

Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering, de zogeheten dertiende maand. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden.

Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 55% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een vergoeding woon-

werkverkeer. Bovendien kun je je arbeidsvoorwaardenpakket deels zelf samenstellen.

Dienst verband Tijdelijke aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling Je snapt hoe een grote organisatie in elkaar zit, kunt goed plannen en organiseren én reflecteren.

Contract duur ntb Minimaal aantal uren per week 36 Ben je in dienst van het rijk en heb je een aanwijzing als Van-Werk-Naar-

Werk- of (medisch) herplaatsingskandidaat? Voeg dan een voordracht van je leidinggevende of trajectmanager en een kopie van de aanwijzingsbrief bij je sollicitatie.

Maximaal aantal uren per week 36 Een geschiktheidsassessment maakt deel uit van de selectieprocedure. Het gaat in eerste instantie om een tijdelijke aanstelling.

Bij goed en volledig functioneren wordt het tijdelijke contract omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd. binnen het cluster Noordoost, met de volgende organisatie(onderdelen), PI Ter Apel, DV&O, CTP Veldzicht en AC Ter Apel.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier