Automonteur
Covebo
Venlo, NL
4 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Als automonteur verricht je onderhouds - en reparatiewerkzaamheden aan voornamelijk personenwagens. Daarnaast behoort het stellen van diagnoses en het verrichten van complexere reparaties tot de werkzaamheden.

Wanneer nodig zullen er een paar stappen extra gezet moeten worden om onze klanten maximale service te bieden.

Omdat in het bedrijf oudere en nieuwe auto’s van verschillende merken gerepareerd worden is de functie afwisselend en kan er soms nog ouderwets gesleuteld worden.

Functieeisen

Om de functie goed uit te kunnen voeren, beschik je in elk geval over een ruime basiskennis (minimaal 1e Autotechnicus en de bevoegdheid APK-

Keurmeester), EAT niveau 3, eventueel aangevuld met diagnosecursussen en / of trainingen). Ook beschik je over ruime ervaring.

Je bent stressbestendig, gemotiveerd, flexibel en leergierig, maar het belangrijkste vinden wij passie voor het vak.

Bedrijfsomschrijving

Het is een universeel autobedrijf nabij het centrum van Venlo en al sinds 1985 gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van alle gangbare merken auto’s.

Ook verricht het bedrijf de APK-keuring, aircoservice en schadebemiddeling.

Arbeidsvoorwaarden

Je werkt in een goed uitgeruste werkplaats met leuke collega’s en een prettige werksfeer. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en trainingen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier