Junior manager accountancy
Grant Thornton LLP
Arnhem
8 dagen geleden

Junior manager accountancy

In het kort

Wie : Een (bijna) afgestudeerde AA met minimaal 6 jaar werkerving binnen de samenstelpraktijk. Wat : Je zet je in voor de (digitale) ontwikkeling van de samenstelpraktijk, zowel op vaktechnisch gebied als voor de uitbreiding van de cliëntenportefeuille.

Waarom : Ruimte om te groeien en te leren van de opdrachten, de interne opleidingsmogelijkheden en de persoonlijke en open werksfeer.

Waar : Jouw standplaats is Arnhem.

De functie

Als junior manager accountancy beheer je (zelfstandig) uiteenlopende samenstelopdrachten, adviseer je onze cliënten en verzorg je rapportages.

Het klantenpakket bestaat voornamelijk uit MKB+ klanten die actief zijn in de regio Arnhem. Een deel van de klanten heeft een internationaal karakter.

Samen met fiscalisten en andere specialisten vorm je een multidisciplinair team en tevens vervul je een rol in de begeleiding van (senior) assistenten tijdens de opdrachten.

Een belangrijk onderdeel van de functie is een bijdrage leveren aan de opzet en ontwikkeling van de samenstelpraktijk in de regio Arnhem en de (digitale) ontwikkelingen op dat vlak.

Zowel op vaktechnisch gebied als voor de uitbreiding van de cliëntenportefeuille zet jij je actief in. Dit doe je onder andere door deel te nemen aan commerciële evenementen en netwerkbijeenkomsten.

Wij zoeken

 • Je hebt je AA titel (bijna) in bezit.
 • Je hebt minimaal 6 jaar werkervaring binnen de samenstelpraktijk.
 • Je hebt affiniteit met cliënten binnen het MKB.
 • Je bent aantoonbaar actief op het gebied van acquisitie een haalt hier plezier uit.
 • Je hebt ervaring in het aansturen van teams.
 • Je beheerst het Nederlands uitstekend en het Engels goed.
 • Je herkent jezelf in onze CLEARR kernwaarden : collaboration, leadership, excellence, agility, respect, responsibility.
 • Wij bieden : Ruimte om te groeien

  Wij bieden je een werkomgeving waarin je jezelf kan zijn, gestimuleerd wordt om het verschil te maken en groei, op persoonlijk en vakinhoudelijk vlak, aanmoedigt.

  Door de juiste ondersteuning en coaching zorgen wij ervoor dat jij het beste uit jezelf kan halen. Een uitgebreid intern opleidingsprogramma, intern stagebureau en persoonlijke begeleiding maken hier onderdeel van uit.

  Benieuwd wat onze collega’s zeggen over het werken bij Grant Thornton? Bekijk ons korte filmpje ’ ().

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier