Supervisor Onderhoud
Rosier
Sas van Gent, NL
2 dagen geleden
source : deBanenSite

Rosier zoekt een Supervisor Onderhoud te HBO geplaatst op 19-10-2019

Per direct zijn we op zoek naar een fulltime kandidaat voor de functie van :

Supervisor Onderhoud Mechanisch & E / I

De Functie

U bent verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering van het onderhoud, alsmede mechanische en e / i wijzigingen aan of van productie-

installaties. Dit moet op een efficiënte en kostentechnische aanvaardbare wijze gebeuren. U geeft leiding aan de mechanische en e / i monteurs.

Taken

 • Leidinggeven en aansturen van de monteurs (10) binnen de technische dienst op een zodanige wijze dat een optimale voortgang van de werkzaamheden plaatsvindt met in acht name van een optimaal serviceniveau. Dit houdt o.a. in;
 • Instrueren en informeren van direct ondergeschikten m.b.t. de aanpak, samenwerking en aan hen delegeren van taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden
 • Efficiënt uitvoeren van werken
 • Doen van voorstellen aan manager PA&T t.a.v. de benodigde opleidingen van de medewerkers
 • Houden van en deelnemen aan werkoverleg
 • Houden van beoordelingsgesprekken met medewerkers
 • Veilig (laten) uitvoeren van onderhoudswerken op mechanisch en e / i vlak zodanig dat binnen de afgesproken budgetkaders de productie maximaal kan produceren, Hiertoe o.a.;
 • Analyseren van werkopdrachten m.b.t. inhoud, tijdsbesteding, prioriteiten, evt. overleg met aanvrager, collega’s PA&T
 • Overleg met en aansturen van leveranciers en derden over de uit te voeren werkzaamheden
 • Controleren op de juiste uitvoering van werkzaamheden zowel kwalitatief als kwantitatief
 • Houden van voortgangsoverleg met betrokken afdelingen / functionarissen en derden
 • Rapporteren over de aard van storingen, het analyseren van storingen en het doen van voorstellen ter voorkoming van storingen.
 • Dit in samenwerking met de maintenance engineer;
 • Optimaliseren van de technische installaties en nieuwe technieken voorstellen om de prestaties van de productie-installaties te verbeteren.
 • Toezien op de naleving van bedrijfs-, veiligheids-, ARBO- en milieuvoorschriften.

  Uw profiel

  Als supervisor mechanisch en e / i onderhoud beschikt u over een diploma HTS-WTB of gelijkwaardig verkregen door ervaring, aangevuld met ruime ervaring als in een industriële onderneming (voor België : Industrieel Ingenieur werktuigbouwkunde.

  U bent een People manager die het beste uit zijn mensen weet te halen en hun capaciteiten optimaal kan benutten. Veilig werken heeft bij u de hoogte prioriteit.

  Het werken met het officepakket, met name Word, Excel, API-PRO is voor u geen probleem. U heeft technisch inzicht en kennis van chemische producten.

  U kunt hoofd- van bijzaken onderscheiden, durft beslissingen te nemen en prioriteiten te stellen, ook in hectische tijden.

  U heeft een hands-on-mentaliteit waardoor u vaak in de fabriek aanwezig bent. U bent stressbestendig en heeft geen 9 tot 5 mentaliteit.

  U beschikt over goede communicatieve eigenschappen, overtuigingskracht en weet uw doelstellingen op een veilige manier te realiseren.

  Ons aanbod

  Een gevarieerde functie met een breedspectrum aan verantwoordelijkheden met vele mogelijkheden om successen te boeken en vernieuwingen te introduceren.

  Een diversiteit aan contacten op alle niveaus. Een solide organisatie, onderdeel van een internationaal concern. Een no-

  nonsense bedrijfscultuur met een dynamische en professionele managementaanpak. Een positie voor een langere periode binnen een loyale omgeving.

  U kunt uw sollicitatie richten aan Els van Haelst.

  Interesse in de functie van Supervisor Onderhoud bij Rosier regio ?

  Reageer nu met je CV en motivatie via de "solliciteer" button.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier