Senior Technisch Consultant
Profource
Delft, NL
2 dagen geleden

Ben jij een echte kenner van ERP-systemen en ken jij de klappen van de zweep? Wil jij jouw kennis en ervaring toepassen bij verschillende klanten?

Jij gaat projectmatig aan de slag voor een van onze klanten en werkt samen in een projectteam. Ben je continu bezig met procesverbeteringen en wil jij samen met jouw team het verschil maken bij de klant?

Kom er achter wat je precies gaat doen!

Dit staat je te wachten

Het werk van een Technisch Consultant is veelzijdig, waar iedere dag een nieuwe uitdaging je te wachten staat. Geen project is hetzelfde.

Jij gaat aan de slag met de nieuwste Cloud applicaties o.a. Oracle Cloud ERP of Oracle NetSuite, maar ook met het traditionele Oracle eBS.

Je helpt bij het realiseren van integraties met andere bedrijfsapplicaties of front-end applicaties. Puzzelen, uitzoeken en onderzoeken zijn onderdelen van jouw functie waar je het meeste energie van krijgt.

Het liefst duik jij in het systeem om uit te zoeken waar knelpunten liggen of waar jij verbeterslagen kunt maken. Voor jou vliegt de dag voorbij en heb je een voldaan gevoel wanneer je nieuwe functionaliteiten in het systeem hebt gevonden en je daarin weer verder kunt.

Jij bouwt maatwerkoplossingen die je in de applicaties koppelt om bedrijfsprocessen te integreren. Zou een proces geautomatiseerd kunnen worden?

Dan ga je aan de slag met het bouwen van RPA robots. Daarnaast werk je met SOAP en REST services en integreer je applicaties via API of bouw je BI rapportages waar de mogelijkheden van de applicatie stoppen.

Heeft de klant behoefte aan een interactief dashboard met een live feed? Ask no more en voor je het weet staat het BI rapport geprojecteerd op de tv!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier