Fieldoperator Hoogovens Dagdienst
Tata Steel
IJmuiden, Nederland
2 dagen geleden

Ondertitel

Kwaliteit leveren en jezelf ontwikkelen met besturen van voertuigen en machines; het proberen waard!

Wat ga je doen?

Je werkdag start om 7.00 uur en eindigt om 15 : 00 uur. Aan het begin van de werkdag kom je met je collega’s bij elkaar tijdens de dagelijkse ochtendwijding : hét moment om met de collega’s uit de fabriek de acties, vragen en oplossingen voor die dag door te nemen.

In de ovenhuizen ben jij samen met jouw team verantwoordelijk voor het onderhoud aan het gotenstelsel waar ijzer doorheen tapt.

Nauwkeurige sloopwerkzaamheden met een grote graaf- machine, goten bekisten en volgieten en reparaties aan hete goten. Dit voer je uit door een kleine graafmachine, heftruck en kleine shovel besturen om slim werk te verzetten.

Jouw doel is een goot aan de productieploegen te leveren waar continu op getapt kan worden. Dit bereik je door onderhoud voor te bereiden, onderhoud uit te voeren volgens documentatie en vakkennis op te doen van vuurvast keramiek.

Verstoringen aan het gotenstelsel worden tussentijds gerepareerd door jou in samenwerking met de ploegendienst. Als ovendienst werken wij aan het voorkomen van deze verstoringen en jouw mening helpt hierin mee!

Alvast een kijkje nemen op je werkplek? Dag bij de Hoogovens

Herken jij jezelf hierin?

 • Je bent in bezit van een MBO niveau 2 diploma (voorkeur richting (proces) techniek)
 • Verder ben je sociaal en communicatief vaardig en kan je goed samenwerken met directe collega’s
 • Wat bieden wij jou?

  De installaties die gebruikt worden bij het proces van staal maken zijn uniek in Nederland, dat betekent dat jouw werkplek een absoluut unieke werkomgeving is. Daarnaast bieden wij :

 • Afhankelijk van je opleiding en ervaring verdien je maandelijks tussen de €2306,25 en €3072,50 bruto.
 • Vaste eindejaarsuitkering van 2% en vakantietoeslag van 8%.
 • Minimaal 26 vakantiedagen + 10 ADV dagen.
 • Variabele winstdeling.
 • Tegemoetkoming in je zorgkosten.
 • Tata Steel betaalt 2 / 3 van je pensioenpremie.
 • Gratis busvervoer voor woon-werk verkeer.
 • Wat is jouw werkomgeving?

  Jouw fabriek :

  Als onderdeel van Manufacturing Iron & Steel produceren wij afdeling Hoogovens ruwijzer voor de afdeling Oxystaalfabriek 2.

  Onze afdeling bestaat uit twee hoogovens een stop en stampmassafabriek de koleninjectie en de waterreiniging. Wij krijgen kooks pellets en sinter aangeleverd van de afdelingen KGF en EVB en wij leveren ruwijzer aan de afdeling Oxystaalfabriek 2.

  De werkeenheid Hoogovens heeft zich een ambitieus doel gesteld namelijk het produceren van ruwijzer voor een zo laag mogelijke kostprijs van het ijzer door een constantere procesvoering met meer continuiteit en minder afwijkingen.

  Kortom, werken in een bijzondere fabriek waar alles net even groter, anders, imposanter is dan je gewend bent.

  Jouw team :

  Het team bestaat uit 15 personen, waar je samenwerkt met twee leidinggevenden en een teamleider. Het team waarin jij gaat helpen, beheerst onderhoud aan de gotenstelsel in de ovenhuizen van beide hoogovens.

  De hoogovens liggen aan de Westkant van het terrein, worden bevoorraad door de ertsvoorbereiding, smelten de grondstoffen en versturen het vloeibaar ijzer naar de staalfabriek.

  Solliciteren of meer weten?

  Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer dan direct! Als je nog vragen hebt of eerst meer informatie wilt hebben, neem dan contact op met Ayse Tas,0251-499543.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier