Servicemonteur medische hulpmiddelen gezocht M/V
Flexibility
Waddinxveen, NL
3 dagen geleden

Voor onze klant in de regio Waddinxveen zijn wij op zoek naar een

Een servicemonteur binnen en buitendienst voor 40 uur per week

Onze klant is een dienstverlener in de medische hulpmiddelen die landelijk opereert. Zij leveren en modificeren medische hulpmiddelen zoals rollators, rolstoelen, scootmobielen en andere hulpmiddelen.

In deze functie werk je zowel binnen in de werkplaats als buiten bij de gebruikers of instellingen zoals ziekenhuizen of verzorgingsinstellingen die de apparaten in huis heeft.

Het kan gaan om kleine aanpassingen of reparaties, maar kan ook complex van aard zijn. Indien het te complex gaat worden, kun je samen met je team van collega's eventueel de reparatie binnen uitvoeren in plaats van ter plekke.

Of het nu gaat om een montage van een voetplank op een rolstoel, een accu vervangen van een scootmobiel of een complexe pneumatisch of hydraulische reparatie aan een tilhulp, je kunt van alles tegenkomen tijdens je werk.

Wij zoeken een collega die in staat is onder alle omstandigheden doelgericht te werken en die net als onze klant enthousiast is om daadkrachtig te werken aan verbeteringen in de gezondheidszorg.

Daarnaast bezit je het vermogen om sympathie en vertrouwen te winnen van zowel cliënten als collega's en is daarbij heel belangrijk.

Wat vragen wij

 • Aantoonbare evaring in de revalidatie techniek;
 • Technische opleiding op LBO en / of MBO-niveau
 • Kennis van hydrauliek en pneumatiek
 • Een resultaatgerichte instelling en zelfstandige werkhouding
 • Een goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid
 • Woonachtig in een straal van 20 kilometer rondom Waddinxveen / Gouda
 • In bezit van rijbewijs en eigen vervoer
 • U moet zich aantoonbaar onderscheiden op de volgende competenties :

  Wat bieden wij

  Een fulltime dienstverband, een uitdagende en verantwoordelijke baan bij een groeiend, dynamisch bedrijf, een gedegen interne-

  en zonodig externe opleiding en een goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Een assessment zal deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

  Indien u niet aan bovenstaande eisen voldoet of binnen 2 weken na uw sollicitatie geen reactie van ons heeft vernomen, betekent dit dat u niet binnen de selectie van kandidaten valt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier