Word jij koerier bij online supermarkt Picnic in Utrecht?
Randstad
Utrecht, NL
2 dagen geleden

Randstad Student

Randstad Student helpt jou aan een bijbaan of startersfunctie. Want jij wil een bijbaan die met je meegroeit. Beginnen met snel bijverdienen.

Naast je studie cv bouwen. Doorgroeien naar een startersfunctie. Dat begrijpen wij. Daarom helpen wij jou uit te vinden wat bij je past.

Wij zijn jouw partner. Voor elk moment in je vroege carrière. Wanneer jij het wilt.

Als Runner rij jij met jouw electrische bestelwagen naar de klanten om ze met boodschappen aan huis tijd, geld en gesjouw te besparen.

En daar worden mensen blij van. Jij kan hiervoor gaan zorgen als Bezorger, Boodschapper, Koerier en Chauffeur, kortom wordt Runner bij Picnic!

Werken bij Picnic

Picnic is een snel groeiende online supermarkt. Ze hebben geen winkels, maar bezorgen de boodschappen gratis thuis. Jij bent hét gezicht van Picnic en het belangrijkste aanspreekpunt voor de klanten.

Wat ga je doen?

Als Runner ben jij het gezicht van de bezorging van de boodschappen bij de klant. Hierbij maak je gebruik van een milieuvriendelijke elektrische wagen.

Je werkt minimaal 16 uur per week in 6 shifts. Deze shifts kan je zelf inplannen. Het komt voor dat je 3 shifts (van elk 3 uur) achter elkaar moet werken.

De werktijden liggen tussen 14 : 00 en 22 : 00 uur. Dus een ideale baan voor naast je studie.

Wie ben jij?

Jij bent het visitekaartje van Picnic. Dat betekent dat je met een lach op je gezicht de boodschappen naar 6 hoog brengt, overal, altijd.

Daarbij gedraag je je ook als het vistiekaartje in het verkeer. Je bent voor minimaal 16 uur in de week beschikbaar op verschillende tijden.

Daarnaast heb je minimaal MBO4 werk / denkniveau. En niet te vergeten... je moet in het bezit zijn van een rijbewijs B.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Als Runner ben je zeer flexibel en kan je zelf inplannen wanneer je werkt;
 • Aan gezellige borrels en feestjes in dit jonge team geen gebrek;
 • Doorgroeimogelijkheden naar Runner Plus, Shiftmanager of Hubmanager :
 • Je salaris is € 9,11 bruto per uur (vanaf 22 jaar en ouder);
 • Door te werken ga je points sparen waarvoor je leuke cadeaus krijgt.
 • Word jij de nieuwe Runner voor Picnic? Wees er snel bij en solliciteer direct via de sollicitatiebutton! Heb je een vraag?

  Bel, app of mail ons gerust via de onderstaande contactgegevens. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier