Chauffeur C Grondverzet
Synergie
Roosendaal
2 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Al 60 jaar een begrip in de regio en daarmee een toonaangevende opdrachtgever op het gebied van grondwerk, en transport voor bouw- en wegenbouw.

Ze zijn betrokken bij hun medewerkers : iedereen hoort erbij.

Natuurlijk weten ze als geen ander wat chauffeurs beweegt. Niet alleen een goed salaris, maar ook modern materieel, voldoende vrijheid en volop mogelijkheden.

Heb jij hart voor het chauffeurs vak? En wil je werken bij een bedrijf dat net zo veel liefde heeft voor dat vak als jij?

Dan verwelkomen zij je graag in het team!

Functieomschrijving

Ken JIJ de term speciaal transport’? Ben JIJ als chauffeur weleens toe aan iets anders’? Dan kan Synergie voor verandering zorgen!

Wat je gaat doen als kipper chauffeur Als ervaren chauffeur sta je voor een nieuwe uitdaging . In je werk ben je verantwoordelijk voor het transport van grondstoffen voor bouw en wegenbouw.

Het zogenoemde speciaal transport’. Vanuit Sint-Michielsgestel vertrek je met je lading naar de bouwplaats, de locatie waar wegwerkzaamheden plaatsvinden of naar particulieren.

Zoals je ziet heeft de opdrachtgever een gevarieerd klantenbestand en de lading varieert met de klant mee; van (warm) asfalt tot zand en van klei tot ongebroken puin.

De ene dag heb je een lange rit voor de boeg terwijl je een andere keer meerdere korte ritten op een dag hebt. Gevarieerd werk, dus!

De bouw en wegenbouw gaat 24 uur per dag door. De opdrachtgever gaat hier natuurlijk in mee en werkt met dag- en nachtdiensten.

Ben jij een ochtendmens en wil je de avonden graag thuis zijn, dan kies je de dagdiensten. Je werkt dan van 06.00 uur tot 18.

00 uur. Meer een nachtuil? Dan begint jouw werkdag om 19.00 uur tot 06.00 uur. Overdag ben jij lekker thuis.

Functie-eisen

 • dat je in het bezit bent van rijbewijs C of / CE en chauffeurspas;
 • een dosis motivatie om jouw nieuwe uitdaging aan te gaan;
 • een klantgerichte houding.

  Wat bieden wij..

 • omscholing tot kipper chauffeur;
 • een uitstekend bruto uurloon;
 • arbeidsvoorwaarden conform CAO Beroepsgoederenvervoer;
 • afwisseling; geen werkdag is hetzelfde!
 • een baan bij een betrouwbare opdrachtgever.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier