Plaatsvervangend Supermarktmanager Meerssen (32-40 uur)
Lidl Nederland
Gasthuisstraat, Meerssen
4 dagen geleden

De baan

 • Je bent medeverantwoordelijk voor het filiaal.
 • Je hebt een belangrijke rol bij het maken van de personeelsplanning en het uitvoeren van de filiaaladministratie.
 • Je bent medeverantwoordelijk om het beste uit het team te halen.
 • Ik laat het team veel het eigen initiatief nemen, om zo hun motivatie hoog te houden, dat werkt zo mooi. Glenn, Plaatsvervangend supermarktmanager

  Jouw profiel

  Je bent leergierig en wilt altijd het naadje van de kous weten. Met jouw goede analytische vaardigheden en probleemoplossende houding ben je een kei in plannen.

  Jouw enthousiaste instelling en ontwikkelingsgerichte managementstijl staan er garant voor dat je collega’s hun werk met succes en plezier doen.

  Klantgericht zijn betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze klanten met een glimlach het filiaal verlaten.

  Daarnaast beschik je in elk geval over :

 • Hbo- werk- en denkniveau;
 • 1 tot 2 jaar ervaring in een vergelijkbare rol, liefst in de retail, detailhandel, horeca of hotellerie.
 • uitstekende communicatieve en rekenvaardigheden.
 • Wij bieden

  Als plaatsvervangend supermarktmanager leren we je de kneepjes van het vak met een intern opleidingsprogramma. Denk aan vracht-, voorraad-, en kwaliteitscontroles, het bestellen en afschrijven van artikelen, het analyseren van kengetallen of het maken van een goede personeelsplanning.

  Je komt alles te weten over de manier waarop een filiaal reilt en zeilt! Ook kun je rekenen op :

 • een werkweek van minimaal 32 uur tot maximaal 40 uur met een vaste standplaats;
 • interne opleidingsprogramma’s zodat je maximaal kunt profiteren van de loopbaanmogelijkheden binnen Lidl.
 • Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Wij zijn

  Als grootste supermarktketen in Europa zijn we actief in 31 landen. In Nederland hebben we meer dan 21. medewerkers in filialen.

  De klant staat bij ons centraal en we hebben oog voor duurzaamheid, bijvoorbeeld door steeds meer biologische, diervriendelijke en duurzame producten in ons assortiment op te nemen én door de bouw van de meest duurzame distributiecentra van Nederland.

  Die betrokkenheid strekt zich ook uit tot onze medewerkers. Lidl zorgt voor een gezonde werk-privé balans, voldoende groei- en ontwikkelingsmogelijkheden en uiteraard de juiste beloning.

  Daarnaast staan diversiteit en inclusie bij Lidl hoog op de agenda, zodat iedereen gelijke kansen krijgt en zich kan ontwikkelen en we discriminatie voorkomen. Samen maken we Lidl!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier