Traineeship elektrotechniek Apeldoorn
Heijmans
Apeldoorn, NL
3 dagen geleden

Jouw traineeship

In het traineeship heb je de mogelijkheid om te rouleren tussen verschillende functies en zo proef je meer van Heijmans.

In de praktijk ga je alles over het vak leren. Zo kan het zijn dat je als werkvoorbereider aan de slag gaat voor een onderhoudscontract, bijvoorbeeld voor een groot kantoor van de Belastingdienst.

Of misschien specialiseer jij je wel in duurzame elektrotechnische installaties en calculeer je voor een tender van een interessant project.

Ga je liever aan de slag in de uitvoering? Ook dat is mogelijk. Wie weet sta jij straks als uitvoerder op een projectlocatie om elektrotechnische werkzaamheden aan te sturen.

Als jij het wilt, zijn jouw kansen en mogelijkheden grenzeloos. Jouw jaar ziet er als volgt uit :

 • Kick-off en kennismaking
 • De kick-off van het traineeship is in de eerste week van september 2020. Hier leer je de andere trainees kennen. Daarna volgt een tweedaagse kennismaking van jouw eigen bedrijfsstroom en heb je een startgesprek met je leidinggevende en persoonlijke mentor.

  Samen bespreken jullie jouw ontwikkelwensen en opleidingsprogramma.

 • Bouwen aan jezelf
 • In de eerste fase van het traineeprogramma leer je alles over jezelf en over werken bij Heijmans. Zo volg je onder meer lessen in zelfregie, communicatie en projectmanagement.

 • Bouwen aan je vak
 • In fase twee ontwikkel je je vakinhoudelijk. Het kan zijn dat je je verdiept in een rol, maar je mag ook meerdere functies uitproberen.

  Jouw specifieke opleidingsprogramma stel je vast met je mentor. In deze fase bezoek je samen met de andere trainees ook een project.

 • Bouwen aan je toekomst
 • Dit is de laatste fase van je traineeship. Hier duik je de verdieping is. Zo krijg je onder meer les in timemanagement, lean werken, financieel management, contracten en verdiep je je kennis van projectmanagement.

  Het programma geeft je alle handvatten om te ontdekken wat je wilt en wat bij je past. En na het traineeship? Dan wacht jouw droombaan bij Heijmans op je!

  Omdat iedereen weet dat je trainee bent, mag je alles vragen. Wees dan ook niet bang om dat te doen. Er zijn veel opties binnen Heijmans.

  Vraag, bouw een netwerk op en ga het gesprek aan met je collega’s. Dat heeft mij erg geholpen, zeker omdat ik in het begin ook zoekende was.

  Patrick Pasman, trainee elektrotechniek bij Heijmans Bouw en Techniek

  Dit ben jij

  Kom maar op met dat traineeship! Jij houdt namelijk van aanpakken en bent leergierig. In dit jaar wil jij alle smaken proeven die elektrotechniek te bieden heeft.

  Je staat open voor feedback, durft vragen te stellen en toont hierin ook initiatief. Zo ontdek jij wat jouw talenten zijn en leer je in no time allerlei functies binnen Heijmans kennen. En verder?

 • Je hebt in september een hbo-opleiding afgerond in de richting van elektrotechniek.
 • Je hebt bij voorkeur een rijbewijs B. Dit komt van pas wanneer je bijvoorbeeld een rol in de uitvoering kiest.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier