Specialist Hoogspanningslijnen en -kabels
Sweco
Arnhem, NL
4 dagen geleden

Richard Jansen Teammanager Energie & Infra

Als Specialist Hoogspanningslijnen en -Kabels kom je terecht in een afdeling van ongeveer 70 professionals die zich voornamelijk bezig houden met advisering, engineering en projectmanagement op het gebied van elektra en duurzame energieprojecten.

Jouw team werkt aan projecten op hoog- en middenspanning voor stations en verbindingen. In onze ontwerpen werken wij de volledige integrale scope uit, van haalbaarheid tot en met ontwerp.

Deze bestaat uit primaire en secundaire activiteiten, bouw & civiele constructies, en contract- en omgeving gerelateerde onderwerpen.

Jouw werkzaamheden bestaan uit een combinatie van adviseren en ontwerpen. Het gaat hierbij om nieuwe of aanpassingen aan bestaande tracés en hoogspanningslijnen.

Denk bijvoorbeeld aan :

 • laten) opstellen van technische specificaties en werkpakketten en uitvoeren of toetsen van berekeningen, tekeningen, rapportages of analyses;
 • Toezien op kwaliteit en geldende (inter)nationale normeringen en richtlijnen op het gebied van hoogspanningslijnen
 • Als kennisdrager en aanspreekpunt optreden voor technische vraagstukken met betrekking tot hoogspanningslijnen.
 • Vertegenwoordigen van het engineeringsteam tijdens het uitvoeren van de opdrachten
 • Nauwe (internationale) samenwerking met collega’s van aanverwante technische disciplines zoals civiele techniek, bouwkunde, bodem en omgeving.
 • Dankzij jou blijft onze energie-infrastructuur toekomstbestendig.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier