Energiecoördinator
Avans Hogeschool
Rotterdam
3 dagen geleden

We bieden je

Een omgeving waar je de vrijheid krijgt om dingen te ontdekken en te verbeteren; zo halen we het beste uit je. We faciliteren je in jouw continue ontwikkeling, waarmee jij vervolgens bijdraagt aan onze verdere vakinhoudelijke en technische professionalisering. Verder bieden we je :

 • Een maandsalaris van minimaal € 2.845,- tot maximaal € 4.307,- bruto bij een fulltime aanstelling (schaal10 cao hbo).
 • Een eindejaarsuitkering, die ongeveer gelijk is aan een 13de maand.
 • Wij bieden je een aanstelling voor 1 jaar. Bij goed functioneren en voldoende formatieruimte hoort een verlenging tot de mogelijkheden.
 • Een goede werk- / privébalans en fijne werkplekken.
 • Veel vrijheid in je baan met de mogelijkheid om vanuit huis te werken.
 • Jij past bij ons

  Als teamspeler kom je helemaal tot je recht binnen deze functie. Vanuit jouw gedreven houding ben je altijd op zoek naar praktische oplossingen voor complexe problemen.

  Dat je daarbij ook met softwaresystemen en verschillende tools werkt is voor jou geen enkel probleem, want je maakt het je snel eigen. Verder heb je :

 • Een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau in de richting van technische bedrijfskunde of soortgelijk. Een volledig technische gerichte opleiding in combinatie met bedrijfskundige aanvullingen is ook mogelijk.
 • Enkele jaren ervaring in een coördinerende rol, waar bij voorkeur gewerkt werd in een omgeving aan de hand van prestatiecontracten met leveranciers.
 • Kennis van energietechniek en duurzaamheid is een pré, affiniteit en interesse in het vakgebied een absolute must!
 • Vernieuwend Avans

  Groot, maar kleinschalig. Betrokken. Persoonlijk. Dat is Avans. Hier kun je jezelf zijn. Je krijgt met jouw unieke ideeën en inzichten bij ons alle ruimte.

  Dat past bij ons lerende en ondernemende karakter. We bieden optimaal flexibel onderwijs in co-creatie met het werkveld.

  En we veranderen continu mee met de wereld om ons heen. We willen steeds meer maatwerk aanbieden, waarbij studenten gedeeltelijk zelf hun eigen leerroute bepalen.

  Dat is onze Ambitie voor 2025. Ontdek Avans als werkgever via deze verhalen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier