Doktersassistente Poli Plastische chirurgie 24-36uur p/w, Nieuwegein | Utrecht | Woerden
St. Antonius Ziekenhuis
Utrecht, NL
12 dagen geleden

Jij houdt van een baan als doktersassistente die elke dag anders is, waar je kan aanpakken, waar je niet elke dag op dezelfde plek werkt.

Binnen een team vervul je graag de voortrekkersrol en neem je je collega's mee in veranderingen. Je schrijft Gastvrijheid en Klantgerichtheid met hoofdletters.

Als dit bij jou past, wil de polikliniek Plastische Chirurgie van het St. Antonius Ziekenhuis jou graag leren kennen!

Informatie

Geen dag is namelijk hetzelfde op de polikliniek plastische chirurgie. Als doktersassistente ben jij op de polikliniek diegene die verantwoordelijk is voor de planning en organisatie rondom en tijdens de spreekuren van de specialisten.

Ook ondersteun je de specialist tijdens de verrichtingenspreekuren. Je hebt een eigen spreekuur voor onder meer wondcontroles en het verwijderen van hechtingen.

Je werkt afwisselend op onze polikliniek in Utrecht, Nieuwegein en soms in Woerden. Heb jij goede ideeën en voorstellen hoe we onze zorg en dienstverlening continu kunnen verbeteren?

Dan is de polikliniek Plastische chirurgie de werkplek voor jou. Ook persoonlijke ontwikkeling, vinden we belangrijk daar bieden we dan ook diverse mogelijkheden voor.

Daarnaast hechten we veel waarde aan collegialiteit en samenwerking, omdat we sámen het beste resultaat kunnen behalen. Op de poliklinieken werken we aan diverse projecten waarbij jouw inbreng van grote waarde is.

Gastvrijheid staat hoog in het vaandel binnen ons ziekenhuis. Dat verwachten we dus ook van jou. Jij bent immers het visitekaartje van de polikliniek en kan daadwerkelijk het verschil maken voor een patiënt!

Arbeidsvoorwaarden :

 • een prettige werksfeer met collega's die je goed inwerken en voor je klaar staan;
 • een contract voor 24-36 uur per week.
 • een salaris van minimaal € 1792,- en maximaal € 2665,- bruto per maand (FWG 35) op basis van een 36-urige werkweek en afhankelijk van je ervaring en opleiding (CAO Ziekenhuizen);
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand en de mogelijkheid deel te nemen aan een fiets-, fitness-
 • of 'bring your own device''-regeling.

  Mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling.

  Functie eisen :

  Om als doktersassistent binnen de polikliniek Plastische Chirurgie aan de slag te kunnen

 • Heb je een diploma doktersassistent;
 • Ben je flexibel
 • Vind je het leuk om op meerdere locaties te werken.
 • Je bent een enthousiaste persoonlijkheid met een gezonde dosis humor die graag een voortrekkersrol pakt. Je bent vriendelijk en gastvrij naar onze patiënten en je verleent hen optimale service.

  Je bent een positief ingesteld mens die zorgvuldig en zelfstandig is in de uitvoering van het werk. Bij drukte op de polikliniek laat je je niet gek maken, maar blijf je rustig en vriendelijk naar onze patiënten.

  In een veranderende organisatie voel jij je als een vis in het water.

  Bij interesse in deze vacature :

  Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Florien Spittuler, Hoofd ambulante zorg Heelkunde, T 088-3202329.

  Sollicitatie

  Gaat je hart sneller kloppen van deze baan? Stuur ons jouw cv en een enthousiaste brief waarin je je motivatie voor deze functie met argumenten onderbouwt en ons overtuigt waarom jij de juiste kandidaat bent om ons team te versterken.

  Je kunt je reactie insturen voor 5 juni 2019 via de solliciteerbutton. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in week 24.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier