Communicatiemedewerker Instituut voor Business, Management en Finance
Centre of Expertise Healthy Ageing
Groningen, Groningen, NL
5 uur geleden

Communicatiemedewerker Instituut voor Business, Management en Finance

Vacaturenummer : v22.0112 Schaal : 9 Omvang : 0,4-0,6 fte Organisatieonderdeel : Stafbureau Marketing & Communicatie De Hanzehogeschool Groningen is een kennisinstelling die werkt aan een duurzame wereld.

We doen dit vanuit de engaged gedachte. We zijn verbonden met de wereld om ons heen en betrokken bij de mensen in de regio.

Zo bouwen we mee aan een krachtige regio met onderzoek, onderwijs en innovatie. Centraal hierbij staat de leergemeenschap waarin wij, samen met onze studenten en met uiteenlopende partners, actief aan de slag zijn met het oplossen van maatschappelijke vragen in de regio en daarbuiten.

share your talent. move the world.

Stafbureau Marketing & Communicatie (M&C) is op zoek naar een gedreven en creatieve collega in de functie van Communicatiemedewerker Instituut voor Business, Management en Finance (0,4-0,6 fte).

Wat ga je doen?

Vanuit stafbureau M&C voer je je werkzaamheden uit binnen het instituut voor Business, Management en Finance. Binnen de Hanzehogeschool Groningen is veel ruimte voor initiatief en creativiteit.

In de rol van communicatiemedewerker voer je een ruim pakket van werkzaamheden uit. Enkele voorbeelden zijn :

 • Voeren van redactie op externe communicatie in de breedste zin van het woord (tekst, beeld en geluid, online en print);
 • Profileren van de diverse opleidingen, zowel binnen de hogeschool als richting diverse externe doelgroepen (studiekiezers, alumni, werkveld, etc.);
 • Productie van content en middelen, zowel online en offline;
 • Bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe online communicatiemiddelen met als belangrijkste project de totstandkoming van de nieuwe website van de Hanzehogeschool Groningen;
 • Regie op social media;
 • Meedenken over het communicatiebeleid en -activiteiten en hierover afstemmen met de betrokken adviseurs vanuit stafbureau Marketing & Communicatie;
 • Vertalen van hanzebrede campagnes naar doelgroepgerichte wervingsactiviteiten;
 • Promoten van het sterk in ontwikkeling zijnde HanzePro aanbod van het instituut;
 • Mede)-organiseren van events, zoals open dagen, meeloopdagen en voorlichtingsdagen op middelbare scholen in afstemming met de eventmanager.

  Met wie ga je werken?

  Het Instituut voor Business, Management en Finance is hét instituut van de Hanzehogeschool waar studenten terecht kunnen voor financiële en commerciële opleidingen.

  Het instituut biedt diverse bacheloropleidingen, namelijk Accountancy, Commerciële Economie, Finance & Control (Bedrijfseconomie), Finance, Tax and Advice, International Finance & Control, de Johan Cruyff Academy, Marketing Management en Ondernemerschap & Retail Management.

  Daarnaast bieden zij een ruim nascholingsaanbod (HanzePro) en een tweetal masters aan.

  Binnen het instituut werk je samen met collega's die het onderwijs, onderzoek en de organisatie verzorgen. Je werkt nauw samen met een collega-communicatiemedewerker en een eventmanager binnen het instituut, stemt regelmatig af met het managementteam en onderhoudt contact met zowel studenten als docenten van de afdeling.

  Binnen het Stafbureau Marketing & Communicatie werk je samen met je vakgenoten op het gebied van marketing en communicatie : o.

  a. adviseurs, redacteuren, persvoorlichters en marktonderzoekers. Je legt verantwoording af aan de teamleider Communicatie schools, centres & events.

  Wie ben jij?

  Onze nieuwe collega is proactief, is een verbinder, heeft ervaring met (online) branding van opleidingen en heeft een hands-on’ mentaliteit.

  Je weet op welk moment en op welke manier je (online) media inzet. Je spreekt en schrijft de Nederlandse en Engelse taal foutloos.

  Je kunt goed samenwerken, hebt een ondernemende houding en je houdt je staande in een dynamische omgeving. Doordat je veel verschillende taken hebt en opleidingen bedient, is het van belang dat je snel kunt schakelen.

  De Hanzehogeschool Groningen staat midden in de samenleving. Dat verwachten we van jou ook. Je hebt vaste werkdagen, waarbij je voor verschillende (online) evenementen een paar keer per jaar ook in de avonduren of op de zaterdag inzetbaar bent.

  Je beschikt over een afgeronde opleiding op het gebied van communicatie of marketing.

  Aanbod

  De datum van indiensttreding is zo spoedig mogelijk. We bieden een veelzijdige functie met veel uitdaging waarbij wij in eerste instantie een contract aanbieden van één jaar met de mogelijkheid tot verlenging.

  De functie is gewaardeerd in schaal 9. Je salaris bedraagt, afhankelijk van je achtergrond en ervaring, minimaal € 2.705,- en maximaal € 3.

  998,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

  De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering.

  Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin.

  Informatie

  Voor inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Nienke van Kekerix, Manager Communicatie, via 050-595 5651.

  Word jij onze nieuwe collega?

  Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

 • De eerste gesprekken vinden plaats op : dinsdag 24 mei 2022
 • Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed.
 • Status vacature

  Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  Vacaturetekst downloaden

  Sluitingsdatum : 17 mei 2022

  Voldoe je aan de eisen en is dit de vacature die je zoekt?

  Solliciteer window.sha256 function sha256(d) function f(q,r) return q>

  a;a+ e)m a e;b k c(e,.5)*n 0;p k++ c(e,1 / 3)*n 0 for(d+ " u0080";d g %64-56;)d+ " x00";for(a 0;a

  8)return;l a>

  3)+d a-7 +(f(m,17) f(m,19) m>

  10) 0),h (f(h,2) f(h,13) f(h,22))+(h&b 1 h&b 2 b 1 &b 2 ),b k+h 0 .concat(b),b 4 b 4 +k 0;for(a 0;8>

  a;a++)b a b a +n a 0 for(a 0;8>

  a;a++)for(c 3;c+1;c )g b a >

  8*c&255,t+ (16>

  g?0 : "")+g.toString(16);return t ; Deel deze vacatureFacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmail

  Deel deze vacature met vrienden

  X Powered by Tangram (function(i,s,o,g,r,a,m) i 'GoogleAnalyticsObject' r;i r i r function() (i r .q i r .q ).push(arguments) ,i r .

  l 1*new Date();a s.createElement(o), m s.getElementsByTagName(o) 0 ;a.async 1;a.src g;m.parentNode.insertBefore(a,m) )(window,document,'script','https : / / www.

 • google-analytics.com / analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-308609-11', 'auto'); ga('send', 'pageview');
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier