Teelt adviseur Opkweek Noord-West Europa
ROCKWOOL
Netherlands
4 dagen geleden

Achieving customer excellence and growth

Being the critical link between ROCKWOOL and our customers, you ensure they are presented with stone wool solutions that help to address their challenges and make a difference to people’s everyday lives.

Working in a company with a great product portfolio, a strong market position and high ethical standards, you will be able to achieve customer excellence and contribute to our continued growth.

In return, we make sure to provide you with challenges, development, training and career opportunities.

Wil jij jouw ervaring als technisch adviseur in de tuinbouw combineren met jouw passie voor reizen om onze klanten de juiste ondersteuning en service te bieden?

Jouw uitdaging

In de rol van Teelt Technisch Adviseur Opkweek Noord-West Europa binnen Grodan biedt je ondersteuning aan de verkoopafdelingen en (potentiële) klanten door middel van teelt technisch advies.

Je geeft ondersteuning in het perfectioneren van teeltmethodes en teeltconcepten en adviseert gebruikers over de principes van Precision Growing en het hierbij optimaal toepassen van de producten van Grodan.

Je bent werkzaam binnen een team van 5 collega’s en rapporteert aan de Business Support Manager Noord & West Europa. De standplaats van de vacature is bij voorkeur in Nederland.

Taken en verantwoordelijkheden :

 • Teelt technisch advies naar (potentiële) klanten.
 • Verantwoordelijk voor het analyseren van teelt technische ontwikkelingen op het gebied van o.a. opkweek in de verschillende markten en het delen van opgedane kennis met klanten en collega’s;
 • Zorgdragen voor het ontwikkelen en onderhouden van interne en externe professionele samenwerkingsverbanden en kennisnetwerken;
 • Deelname aan vakbeurzen en andere relevante events in binnen- en buitenland;
 • Actieve bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van onze producten door nauw samen te werken met het team van Application & Development.
 • Ontwikkelen van service- en communicatie-instrumenten voor onze klanten in nauwe samenwerking met Sales en Marketing.
 • Jouw profiel

  Als teelt technisch adviseur in onze organisatie ben je doortastend, proactief, flexibel, maar vooral klantgericht. Je hebt een nieuwsgierig en vooruitstrevend karakter en een passie voor ondernemerschap.

 • Hbo-opleiding afgerond in groene’ richting of je hebt deze teelt technische kennis verkregen door werkervaring in de sector.
 • Minimaal twee jaar vergelijkbare werkervaring in de glastuinbouw bij voorkeur opkweek
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Kennis van Franse en Duitse taalt heeft een pré.
 • Je bent bereid en krijgt er energie van om regelmatig (inter)nationaal te reizen.
 • Interesse?

  Herken jij jezelf in het omschreven profiel en word je enthousiast van deze vacature? Solliciteer via onze website! Wanneer je vragen hebt schakel dan direct even met onze Recruiter Jacky Timmermans via jacky.

  timmermans rockwool.com of 06-25486140.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier