Docent Wiskunde in Rotterdam
Vakcollege Zuidrand
Rotterdam, Netherlands
1 dag geleden
source : Joof.nl

What makes your heart sing?

Dat vragen wij aan onze leerlingen van Vak College Zuidrand. En deze vraag stellen wij ook aan onze docenten. Want wij geloven erin dat wanneer je doet waar je hart blij van wordt, je tot topprestaties komt.

Vak College Zuidrand brengt beide werelden van sport en leren bij elkaar.

Wij zoeken een sportieve en creatieve docent Wiskunde (0,6 tot 1 fte), die staat te trappelen om onze leerlingen klaar te stomen voor de toekomst.

Je geeft aan alle klassen les. Dankzij jou en je collega’s zetten onze leerlingen aan het eind van hun schoolcarrière bij Vak College Zuidrand met prachtige resultaten de stap naar een vervolgopleiding.

Het 100% slagingspercentage van het afgelopen schooljaar was een topprestatie van de leerlingen en het team.

Leerlingen met het niveau van vmbo-bbl t / m vmbo-tl (incl. LWOO) zijn op Vak College Zuidrand van harte welkom. Zij worden uitgedaagd d.

m.v. challenges (uitdagende sport - en cultuurevenementen) om op zo hoog mogelijk niveau een vak te volgen. Alle leerlingen hebben hierdoor de mogelijkheid om door te stromen naar een hoger onderwijstype dan waarmee zij in de brugklas zijn gestart.

Het Vak College Zuidrand is een compacte school in het mooie Rotterdam Zuid. Als enthousiast team zorgen wij voor onderwijs van hoge kwaliteit en met een uitdagend onderwijsconcept vanuit de sportmentaliteit.

Wij vinden : Leren is topsport, leren is samenwerken en leren is plezier . Vanuit duidelijke regels en een plezierig onderwijsklimaat geven wij de leerlingen een mooie basis mee.

Vak College Zuidrand is onderdeel van LMC Voortgezet Onderwijs. Kleinschalig, persoonlijk en veelzijdig : dat maakt de 23 LMC-scholen in Rotterdam uniek.

LMC heeft uitstekende arbeidsvoorwaarden en ondersteunen jouw ontwikkeling. Wij hebben een uitgebreid introductie- en begeleidingsprogramma en een ruime tegemoetkoming in studiekosten.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier