Logistiek medewerker
Kramp
Varsseveld, NL
6 dagen geleden

Ben jij iemand die in de middag- en avonduren helemaal opleeft of juist overdag lekker je eigen ding wil doen? Dan is deze baan perfect voor jou.

Wat is jouw rol?

Binnengekomen artikelen worden vanuit de inslag fysiek gecontroleerd en moeten juisten worden ingeruimd. Jij verzamelt bestellingen en maakt de bestellingen klaar om te verzenden.

De artikelen worden verzameld aan de hand van picking, rekening houdend met prioriteit. Dit picken gebeurd met een handscanner, deze staat gekoppeld aan de bak of het artikel.

De werkzaamheden worden op een inzichtelijke en logische wijze uitgevoerd. Belangrijk is dat jij de belanghebbenden op tijd informeert over de staat en voortgang van de eigen werkzaamheden.

Binnen je werkzaamheden worden altijd de relevante procedures gehandhaafd en de relevante formulieren en documenten gebruikt.

Tot slot worden de knelpunten en verbetermogelijkheden worden gesignaleerd en verbetervoorstellen worden gedaan.

Wie ben jij?

Onze verwachtingen voor deze functie zijn :

Je bent vanaf 15.00 uur beschikbaar, de werkdag eindigt rond 22.00 uur, maar het is natuurlijk pas tijd om naar huis te gaan wanneer jij samen met je collega’s het werk hebt afgerond voor die dag! Het gaat om fysiek zwaar werk, dus vinden wij het belangrijk dat jij in goede conditie bent.

Daarbij herken jij jezelf in een nauwkeurig persoon en kun je secuur werken.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Wat mag je van ons verwachten?

Als logistiek medewerker bij Kramp krijg jij goede begeleiding en een fijne werkomgeving. We hechten bij Kramp veel waarde aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Dit roepen we niet alleen, maar maken we ook waar.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier