(Bijbaan) Wil jij naast je studie opgeleid worden als telecom Engineer?
Recruit a Student
Breda
16 dagen geleden

Het bedrijf

Al 28 jaar een begrip in zakelijke telefonieBij onze opdrachtgever weten we als geen ander dat je erop wilt kunnen vertrouwen dat je telecommunicatie goed geregeld wordt.

Ook als je zelf misschien niet de kennis of tijd hebt om je daar mee bezig te houden.Daarom staat het ontzorgen van de klanten op de eerste plaats.

En omdat geen enkel bedrijf hetzelfde is, zoeken we altijd naar de oplossing die in jouw situatie het beste past. En dat allemaal vanuit de uitvalsbasis in Breda.

De baan

Wil jij naast je studie meer ervaring krijgen op het gebied van techniek? Wij zijn opzoek naar een leergierige telecom engineer.

Voordat je begint als telecom engineer, zal je eerst een interne en externe training volgen. Na deze training ken je het telecomsysteem van de opdrachtgever en alle ins-

en-outs van techniek. Het is een functie waar je jezelf dus kunt ontwikkelen en uitdagen. Heb jij naast je studie veel vrije tijd, deze functie is flexibel in te vullen.

Gedurende je werk zal je te maken krijgen met veel verschillende systemen, netwerken en verbindingen. Jij ziet dit als een uitdaging en voelt je helemaal thuis als je werkt met deze materie.

Naast je kantoor werkzaamheden zal je ook zelf ook bezoek gaan bij de zakelijke klanten om daar de zakelijke telefonie te installeren.

Wat hebben wij te bieden :

Alle benodigde techniek en middelen die je nodig hebt om je werk uit te voeren, zullen voor je klaar staan. Je salaris zal marktconform zijn.

Omdat je leergiering bent, zal je ook veel verantwoordelijkheid krijgen en kan je je zelf blijven ontwikkelen om door te groeien naar een andere functie.

Je gaat jezelf ontwikkelen op het gebied van LAN / WAN, VoIP, 3CX, Unify, IP-VPN, VLAN, Wi-Fi, TCP / IP, SIP.

Jouw profiel

 • Je hebt een ICT opleiding / achtergrond / ervaring
 • Analytisch vermogen, je gaat oplossingsgericht te werk
 • Bezit sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
 • Als je iets beloofd dan maak je het waar
 • Je hebt genoeg doorzettingsvermogen om de techniek eigen te maken
 • De Engelse taal is voor jou is geen probleem
 • Je werkt netjes, bent representatief en kan prima zelfstandig werken
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B en woont in omgeving Breda.
 • Je bent minimaal 2 volle dagen beschikbaar
 • Geplaatst op 2019-02-19

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier