Stage HR
Dura Vermeer
Utrecht
3 dagen geleden

in Utrecht. Dé kans voor jou om de fijne kneepjes van het vak te leren. En voor ons om te kijken hoe jij ons kan helpen met jouw talent, dát willen we graag uitvinden.

Dit wordt jouw stage

In deze meewerkstage ga je ontdekken wat de functie recruiter of vak recruitment inhoudt en krijg je alle ins- en outs van de recruitment en HR wereld.

Je bijt je vast in de werving van hbo en wo trainees en mbo en hbo stagiairs Bouwkunde door het hele land en onderhoud contacten met Hogescholen en ondersteunt ons o.

a. bij het bedenken van wervingsstrategieën, het opzetten van wervingsteksten, het screenen van cv’s en motivatiebrieven en deelname van campus events .

Wij hechten veel waarde aan ons recruitment proces, dus duik je ook met ons mee in recruitmentdata en verbetering van de candidate experience! Tijdens deze stage hou jij je ook bezig met HR-projecten, zoals onboarding van nieuwe medewerkers en de personeelsevaluatiecyclus.

Eigen inbreng wordt gewaardeerd, heb je goede ideeën om bijv. bestaande processen te verbeteren of te vernieuwen? Laat ze gerust horen!

Welkom bij de familie

Een huis bouwen of een stuk asfalt produceren, dat kunnen meer bouwbedrijven. Maar de manier waarop je dat doet bepaalt hoe lang je succesvol blijft.

In ons geval al 165 jaar. Als familiebedrijf draait het bij Dura Vermeer om relaties, in de eerste plaats die met jou. Wij geloven dat als jij goed in je vel zit, resultaten volgen.

Onze ruim 2.800 medewerkers geven ons een nationaal gezicht en een lokaal hart. Je vindt onze mensen van Rotterdam tot Hengelo en van Alkmaar tot Weert.

Wat ze verbindt is de trots op hun vak, de drive om het maximale resultaat te behalen, en bovenal de motivatie om dat samen te doen.

Dit breng jij mee

 • Je volgt een hbo-opleiding HRM, Toegepaste Psychologie of vergelijkbaar.
 • Je bent vanaf september 2021, 32 of 40 uur in de week beschikbaar voor minstens 4 of 5 maanden
 • Je zoekt een meewerkstage voor minimaal 5 maanden.
 • Wij hebben oog voor jou

  Dus bieden we je onder meer :

 • Een goede stagevergoeding.
 • Mogelijkheid voor eigen inbreng. Hierdoor is er voor jou voldoende ruimte om er een actieve, leerzame en interessante stage van te maken.
 • Uitstekende stage begeleiding.
 • En last but not least : fijne collega’s die in een professionele omgeving zorgen voor een ongekend goede werksfeer.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier