Teamleider - Utrecht
Picnic
Culemborg, Gelderland, NL
3 dagen geleden

Teamleider Utrecht

Heb je ervaring als (logistiek) ploegleider, leidinggevende of teamleider? Dan zijn we op zoek naar jou! Als Ploegleider bij Picnic ben je medeverantwoordelijk voor het coachen, motiveren en leiding geven aan een team van Shoppers in één van onze Fulfillment Centers (Utrecht, Diemen, Eindhoven, Rotterdam, Apeldoorn, Berkel en Rodenrijs, Zaandam en Heerenveen) .

Jij zorgt dat je team goed met elkaar samenwerkt om de doelen te behalen en zorgt voor de goede werksfeer!

Wat gebeurt er in onze Fulfillment Center te Utrecht? In onze Fulfillment Centers (FC) worden iedere dag voor duizenden klanten boodschappen verzamelt, ingepakt en verstuurt naar onze hubs.

Vanuit hier rijden onze bekende elektrische Picnic autootjes naar de klanten toe. In één FC zijn soms wel meer dan 400 medewerkers werkzaam per dag.

Iedereen draagt zijn steentje bij om op tijd de boodschappen bij onze klanten te krijgen. Zo zijn de orderpickers, of Shoppers zoals we het bij Picnic noemen, verantwoordelijk voor het verzamelen van de boodschappen en geeft een Ploegleider leiding aan een groep Shoppers.

Als Ploegleider geef jij leiding aan een groep orderpickers op een van onze afdelingen; ambient, cooled of frozen. Je creëert een prettige werkomgeving waarin onze medewerkers met elkaar samenwerken om hetzelfde doel te bereiken : de boodschappen op tijd en met de juiste kwaliteit bij onze klanten te krijgen.

Als er zich problemen voordoen, schakel je snel en zorg je voor een passende oplossing. Samen met de andere Ploegleiders en de Supervisor, zorgen jullie dat alle doelen van deze dag gehaald worden.

Daarnaast ondersteun je een groep Shoppers met hun persoonlijke ontwikkeling. Je bent een luisterend oor en voert ook de functioneringsgesprekken, jij kent ze immers het beste! Jij bent als Ploegleider verantwoordelijk voor de goede sfeer in het team en zorgt ervoor dat werken bij Picnic een feestje is!

Wat maakt jou de ideale Teamleider?

 • Je hebt bij voorkeur minimaal 6 maanden ervaring met leiding geven.
 • Je bent een kei in het motiveren en coachen van onze Shoppers. Je bent een echte People Manager.
 • Je bent tussen de 32 en 38 uur beschikbaar, en flexibel qua werktijden. We werken met twee verschillende shifts. Je start om 05 : 30 uur in de ochtend of 13 : 30 uur in de middag (de tijden kunnen verschillen per FC).
 • Je bent minimaal 4 van 8 weekenddagen per periode beschikbaar. Een periode is 4 weken.
 • Je spreekt Engels en / of Nederlands.
 • Je vindt het leuk om in een logistieke omgeving te werken.
 • Wat biedt Picnic jou?

 • Een bruto startsalaris die valt in de range van 2574 en 2741 euro per maand, inclusief vakantiegeld. Tijdens een halfjaarlijkse review zullen we reflecteren op je performance en ook je salaris bespreken.
 • 25 vakantiedagen.
 • We gaan direct sparen voor je pensioen.
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per km als je verder dan 10 km van het FC woont.
 • Trainingsprogramma om je leiderschap skills nog beter te maken.
 • Korting op een swapfiets, zodat je lekker naar het werk kunt fietsen.
 • Een jonge, innovatieve start-up cultuur met meer dan 50 nationaliteiten! Leuke teamuitjes, Picnic’s jaarlijkse festival en nog veel meer!
 • Wil jij deel uitmaken van de online-boodschappen revolutie? Solliciteer dan direct!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier