Adviseur GIS en datamanagement
Werkenbijtauw
Utrecht
1 dag geleden

Adviseur GIS en datamanagement

 • Utrecht,Rotterdam,Eindhoven,Deventer,Assen,Amsterdam
 • Senior,Medior
 • Ben jij een expert op het gebied van GIS en datamanagement? En wil jij je inzetten voor een duurzame leefomgeving door onze digitale werkprocessen, en daarmee de Tauw dienstverlening, naar een (nog) hoger niveau te tillen?

  Solliciteer dan uiterlijk 2 juni 2019 en word adviseur GIS en datamanagement bij Tauw!

  Je rol

  De steeds verdergaande digitalisering is voor Tauw, naast een uitdaging, een speerpunt binnen onze dienstverlening. Binnen projecten vragen opdrachtgevers en partners steeds vaker naar verrijkte (geo-

  data met inkijkfuncties (in plaats van een papieren rapportage). En dat is precies waar jij, als adviseur GIS en datamanagement om de hoek komt kijken.

  Binnen projecten denk je mee - en adviseer je - over hoe (geo-)informatie ingezet kan worden. In eerste instantie gebeurt dit op basis van de mogelijkheden van GIS-

  pakketten, maar je kent de beperkingen hiervan en kan op een creatieve manier, pragmatisch (op projectniveau) oplossingen realiseren die verder gaan en gericht zijn op efficiency en kwaliteit.

  Je bent een spil tussen de projecten, GIS-specialisten en ontwikkelaars & leveranciers van GIS en data management toepassingen.

  Je wordt uitgedaagd om suboptimale oplossingen te signaleren, waarna je met oplossingsalternatieven komt die aansluiten bij de vraag van de klant.

  Je profiel

  Om deze functie goed uit te kunnen voeren, vragen wij een afgeronde (relevante) hbo- of wo-opleiding en minimaal 5 jaar ervaring in de toepassing van (en advisering over) GIS en data management in projecten.

  Je hebt ervaring met de rol van intermediair tussen de externe / interne markt en ontwikkelaars van GIS en data management.

  Verder kun je je vinden in de volgende kenmerken :

 • Teamspeler met goede communicatieve en sociale vaardigheden
 • Gedegen kennis van ESRI ArcGIS Desktop en Enterprise
 • Ervaring met Python en / of FME
 • Affiniteit met onze werkvelden
 • Je standplaats wordt in goed overleg bepaald.

  Wat Tauw je biedt

  Je werkt in een inspirerende en dynamische omgeving, waarbij je omringd wordt door collega’s die vanuit hun intrinsieke motivatie werken aan een duurzame leefomgeving.

  Naast een uitdagende functie met veel doorgroeimogelijkheden bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden en leuke extra’s :

 • Marktconform salaris : tussen EUR 3.200 en EUR 4.400 per maand, afhankelijk van ervaring en op basis van een 40-urige werkweek
 • 30-32 vakantiedagen en de mogelijkheid om extra verlof te kopen
 • Mogelijkheid om te participeren in Tauw door het kopen van aandeelcertificaten (bij vast dienstverband)
 • Flexibele werktijden en een goede werk / privébalans met de mogelijkheid om (deels) vanuit huis te werken
 • Werken voor aansprekende klanten en opdrachtgevers (aan uitdagende projecten met een maatschappelijke impact)
 • De coaching, begeleiding en opleidingen die jij nodig hebt om te blijven groeien en ontwikkelen (onder andere via onze eigen Tauw University).
 • Graag onderzoeken we samen met jou hoe we jouw talenten optimaal kunnen inzetten.

  We bieden je een aanstelling voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier