Servicemonteur Beveiligingsinstallaties
TeqJob
Den Helder, Den Helder, Netherlands
6 dagen geleden

Vacature Servicemonteur Beveiligingsinstallaties

Als je bij ons in dienst komt betekend dit dat groeien in kennis en ontwikkelen onderdeel wordt van je baan. Wij streven met onze werknemers en onze klanten altijd naar een samenwerking voor de lange termijn.

Dit betekend dat wij eerlijk en duurzaam zaken doen waarbij onze cultuur ook echt transparant is.

Als servicemonteur beveiligingen ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, beheren, programmeren en in-bedrijfstellen van alarmsystemen, toegangscontrolesystemen, brandmeldinstallaties en overige domotica installaties.

Hou er rekening mee dat wij voor al deze disciplines ook specialisten in dienst hebben waar je mee samenwerkt. Op termijn streven wij er naar dat jezelf een specialist wordt binnen één of meerdere disciplines.

Wij hebben een 24 / 7 storingsdienst waar je ook in mee gaat draaien. Ervaring in de beveiligingstechniek (installatie van cctv en / of alarminstallaties) is voor deze functie noodzakelijk.

Wat kun je verwachten

Naast de installatie, service en onderhouds- werkzaamheden ben je goed in staat om advies te geven aan onze klanten. Dit betekend dat je communicatief vaardig moet zijn in het Nederlands.

Wij zijn een familie bedrijf, dit betekend een open cultuur met korte communicatielijnen, wij gaan informeel met elkaar om.

Dus ja je kan altijd binnenlopen op het kantoor van de directeur. Wij kennen een laag verloop en wij vinden het belangrijk dat jouw privé situatie in goede balans is met je werk.

Dit is een zelfstandige baan waarin je zelf op locatie de volgorde van je werkzaamheden bepaalt.

Wat breng jij mee

De ideale kandidaat...

 • MBO-3 werk en denkniveau
 • goede kennis van beveiligingsinstallaties
 • talenkennis Nederlands
 • minimaal 1 - 3 jaar ervaring
 • Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

  Waarom zou je kiezen voor de baan van Servicemonteur Beveiligingsinstallaties

  Een marktconform salaris (indicatie €2800,00 bruto per maand) dit is afhankelijk van kennis en ervaring. Doorgroeimogelijkheden en een leuk team om mee samen te werken.

  De saamhorigheid binnen dit bedrijf is groot, er heerst een informele (team) cultuur. Dit beveiligingsbedrijf kent een innovatieve, duurzame en moderne werkomgeving waar ontwikkeling gestimuleerd wordt.

  Je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier